Ovog radosnog Uskrsa, provozajte se s Uskršnjim zekom koji je krenuo u nezaboravnu avanturu! Radi se o najvećem lovu na uskršnja jaja ikada, a zeko ih ne može sve pronaći sam. Udružio se s 1xBit kladionicom kako bi pokrenuo poseban turnir imena “Easter Bunny’s Adventure”, gdje igrači na automatima imaju priliku podijeliti nagradni fond od 0.5 bitcoina.

Dakle, neka započne proljeće radosti jer ova avantura obećava da će biti vrlo isplativa za igrače znajući da je zečja rupa ispunjena mnoštvom nagrada.

Kako pobijediti u lovu na jaja

Svi registrirani korisnici na 1xBit-u imaju pravo sudjelovati u avanturi Uskršnjeg zeca. Kao slot igrač u 1xBit-u, sve što trebate učiniti je prijaviti se na svoj 1xBit račun, pronaći gumb “Sudjeluj” na stranici turnira, a zatim igrati bilo koju slot igru.

Koje slotove odabrati? Koje god želite! Ugrabite malo sreće i skupljajte bodove igrajući. Bodovi su vaš put prema različitim fazama turnira. Avantura Uskršnjeg zeca predstavljena je sa 7 jaja (razina), što znači da igrači moraju doći do jajeta kako bi dobili nagradu. Dakle, što više bodova zaradite u avanturi Uskršnjeg zeca, to su vaša jaja tj. razine na turniru više.

1xbit lov na jaja

Zečja rupa je prepuna nagrada u bitcoinima

Za predane igrače postoji zaista velik broj različitih nagrada u bitcoinima.

Ono što trebate znati jest da ćete ostvariti pravo na veće nagrade ovisno o tome na koliko ste visokoj razini u lovu. Ovo su tri najveće nagrade koje igrači mogu osvojiti:

  • 1. mjesto – 120 mBTC
  • 2. mjesto – 65 mBTC
  • 3. mjesto – 50 mBTC

Turnir bi trebao trajati do 16. svibnja 2022. godine, stoga je to savršeno vrijeme za lov na Dijamantno jaje!

1xBit povlastice

1xBit zaista pokriva sve vaše moguće ukuse s ukupno više od 5000 različitih slot igara te oko 200 igara s dealerima uživo. Ova kladionica koristi blockchain tehnologiju što znači da je za uspješnu registraciju potrebna samo e-mail adresa.

Blockchain tehnologija također nudi i zaštitu u vidu anonimnosti, a vaši privatni podaci i transakcije zaštićeni su nizom šifriranih protokola. Jednostavno si ne bi trebali dozvoliti da ignorirate bonus dobrodošlice od čak 7 bitcoina. To znači da će novi korisnici u 1xBit za svoju prvu uplatu dobiti jednak iznos uplate do čak 7 bitcoina.

Sada kada je lov na jaja započeo, pridružite se i osvojite dio nagradnog fonda od čak 0.5 bitcoina!

Popularna online casina

Bonus dobrodošlice do 1000% uz kotač sreće

300 EUR bonusa na prvu uplatu + 100 besplatnih vrtnji + Wheel of Rizk!

Bonus na prvu uplatu - samo za nove igrače

700 EUR bonus na prvu uplatu + 200 besplatnih vrtnji

Copyright © Sva prava pridržana. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.