Klađenje

Kladioničari, obratite pažnju!

Ukoliko se često kladite i imate samo želju za lakom zaradom, jer na vašem poslu vam je dosta truda i tražite način za ostvariti profit bez dodatnog posla, garantiramo vam da nećete profitirati. Kao i sve u životu, i kladionica od vas traži žrtvovanje malo vremena. Vjerojatno to znate i sami, no uporno se uvjervate drukčije.

Ne dopustite da vas prevladaju emocije

Neki kladioničari ulažu svoja sredstva isključivo zbog emocionalne povezanosti koje osjećaju prema nekom sportskom timu ili igraču. Kladionice pokušavaju izvući što veću korist iz svega toga, jer budite uvjereni, znaju kako dišu njihovi igrači i što bi ih moglo ponijeti u pojedinom susretu i okladu te zato tako i postavljaju svoje kvote. Ako vam, primjerice, prijatelj kaze o okladi koja je „zicer“ koji se ne propušta, temeljito istražite i odigrajte je samo ako ste 100% sigurni u nju. Takozvani „ziceri“ ne postoje i nekad su najveće zamke u koje možete upasti kladeći se.

Fokusirajte se i pratite jednu ekipu

Naravno, možda vam se čini da se ovaj savjet kosi s prethodnim, no ono što vam pokušavamo reći je da pratite određenu ekipu kako bi znali sve njene prednosti i mane, ali bez tog nekog emotivnog povezivanja. Istražite što je više moguće o potencijalnom timu koji ćete pratiti i pokušajte kapitalizirati od tog znanja. Uz svoje istraživnje, pronađite i tuđa razmišljanja. Nikad ne znate kada će netko pružiti neki novi pogled koji ste zanemarili svjesno ili nesvjesno. Počnite uspoređivati svoje rezultate s iskusnijim stručnjacima i pokušajte biti podjednako uspješni, ako ne i uspješniji od njih.

Pazite na distrakcije

Najbolji način da vam objasnimo što mislimo kada kažemo da pazite na distrakcije je s jednim primjerom. 2014. godine u NBA doigravanju, kladionice su predviđale da ce Los Angeles Clippersi dobiti Golden State Warriorse sa 2 razlike. Oko otprilike 48 sati prije početka utakmice, TMZ i ESPN objavili su vijest da je tadašnji vlasnik Clippersa Donald Sterling u javnost izašao s par rasističkih komentara i to je bila jedna od vijesti dana. Iako su Clippersi bili favoriti, tu utakmicu izgubili su s čak 21 razlike. Kada imate sportaše svjetske klase, bilo kakva distrakcija može utjecati na njihovu izvedbu i fokus i često se to može osjetiti na krajnjem rezultatu kao u ovom primjeru iz 2014.

Tržište nije uvijek isto

Danas postoji tisuće online kladionica i možete pronaći razne kvote na iste događaje. U jednoj kladionici kvota na određeni događaj će biti veća nego u drugoj, dok će za neki drugi događaj možda biti obrnuta situacija. Registracija je poprilično jednostavna i brza u velikoj većini kladionica tako da vam to neće oduzeti vise od 2 minute po registraciji. Male razlike u kvotama nakon nekog vremena itekako će se osjetiti na ukupnoj zaradi.

Vremenska prognoza

Možda će vam zvučati luckasto, no u sportovima koji se igraju vani, čak je i vrijeme bitan faktor na konačni ishod. Navest ćemo vam i jedan primjer. U NFL-u u razdoblju od 2007. godine do 2011. godine, kada je vrijeme najnepovoljnije za igru, postotak uspješnih dodavanja niži je 4% od postotka ostatka sezone. Kada vidite koliko postoji sportova koji se igraju vani, ovo može biti od velikog značaja.

Naša preporuka kladionice i kasina!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh