Klađenje

Novi Vitamin Bonus u 1xbet kladionici!

1xbet kladionica još jednom oduševljava svojom kreativnošću i raznim ponudama kojima izlazi u susret svojim korisnicima u ovo doba kada je sportska ponuda nikad siromašnija. Čak i sada, gledajući količinski bogatu ponudu koju pruža 1xbet, teško je reći da se uopće nalazimo u nekakvoj nezavidnoj situaciji što se klađenja tiče. Kako bi pazila i na svoje korisnike koji nisu orijentirani samo na sportsko klađenje, 1xbet kladionica ovaj put nudi vrlo zanimljiv bonus simboličnog imena “Vitamin Bonus” koji se odnosi na njihove igrice koje se nalaze pod kategorijom 1xGames. Sasvim sigurno svatko može pronaći nešto za sebe u toj kategoriji koja trenutno broji čak 118 različitih i jednako zabavnih igara. iskoristiti bonus poprilično je jednostavno, a ukratko, sve što je potrebno je logirati se (ili prethodno registrirati ukoliko još nemate račun na 1xbet kladionici), igrati igrice i osvojiti ovaj “zdravi” bonus. Ovaj bonus dolazi s kraćim popisom uvjeti i odredbi koje potrebno zadovoljiti za ostvarenje istog.

Uvjeti i odredbe Vitamin Bonusa

 1. Ova ponuda postala je dostupna 07.04.2020., a vrijedi do 15.05.2020., 22:59h gledajući po vremenskoj zoni u kojoj se nalazi Hrvatska (+02:00h).
 2. Svakoga dana, Vitamin Bonus pruža vam priliku da ostvarite do čak tri vrijedna bonusa među kojima se nalaze:
  -Besplatne oklade u 1xGames kategoriji
  -Duplanje vaših eventualnih dobitaka u 1xGames kategoriji
  -Povratak izgubljenih sredstava u iznosu od čak 50%
  -Besplatne vrtnje u popularnoj igri Kolo Sreće
 3. Bonus je korisnicima dodijeljen nakon klika za aktivaciju na samoj stranici bonusa.
 4. Ovaj bonus možete iskoristiti samo jednom po danu u gore navedenom periodu trajanja bonusa.
 5. Vitamin Bonus moguće je aktivirati samo ako zadovoljavate sljedeće uvjete:
  -Igrali ste igrice u kategoriji 1xGames ukupno barem 14 od posljednjih 30 dana (ne računajući trenutni dan).
  -Ukoliko ste uložili 5 oklada bilo kojeg iznosa te na bilo koju igru u kategoriji 1xGames u jednom danu, taj dan se smatra važećim prilikom procjene raspoloživosti za ostvarenje bonusa.
  -Trenutni dan u kojem ste igrali broji se tek od idućeg dana.
  -Ova ponuda ne vrijedi ukoliko ste igrali za sredstva koja su vam dodijeljena putem nekog drugog bonusa.
  -Oklade odigrane koristeći neke od bonusa osvojenih Vitamin Bonusom također se ne računaju.
 6. Registrirajte se ili ulogirajte na stranicu 1xbet kladionice kako bi mogli sudjelovati u Vitamin Bonusu.
 7. Samo registrirani korisnici 1xbet kladionice mogu sudjelovati u Vitamin Bonusu. Polja koja moraju biti ispunjena na osobnom profilu igrača su: ime, prezime, aktivni broj mobitela, e-mail, država i grad prebivališta.
 8. Svaki korisnik mora pristati na sudjelovanje u bonusima na stranici svog profila (Moj račun – Sudjelovanje u bonus ponudama).
 9. 1xbet zadržava pravo određenim korisnicima poništiti pravo na korištenje Vitamin Bonusa bez prethodne obavijesti i objašnjenja.
 10. Ukoliko 1xbet ima razloga vjerovati kako je žrtva prevare bilo kojeg tipa ili pranja novca, ima pravo zatvoriti račun korisnika te zamrznuti njegova trenutna sredstva.
 11. Ova je ponuda dostupna samo jednom po korisničkom računu, kućanstvu, IP adresi i računalu.
 12. Ovaj bonus ne odnosi se na sljedeće igre u kategoriji 1xGames: Spin And Win, Monkeys, Crown & Anchor, Roulette, African Roulette, GREYHOUND RACING, Derby Racing, PF Dice, Poker.
 13. Popis raspoloživih igara može biti različit koristite li 1xbet kladionicu putem svog osobnog računala ili mobitela te se isti može promijeniti u svakom trenutku.
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh