Svaki petak je Sretni petak: Zgrabi do 100 eura bonusa

1xbet.com je jedna od najpopularnijih online kladionica koja prati potrebe svojih igrača, te im omogućuje razne bonuse. Saznajte zašto je za njihove korisnike petak sretan dan.

Svaki petak online kladionica 1xbet nudi bonus za deposit do 100 eura. Da, za svaku novu uplatu do navedenog iznosa, dobit ćete još toliko od strane kladionice na svoj račun, te se s navedenim novcem možete kladiti. Konkretno, uplatite li 50 eura na svoj račun, 1xBet kladionica kreditirat će vas s dodatnih 50 eura.

Naravno, navedeni bonus je moguće ostvariti samo jednom, a iskoristiti ga možete pod određenim uvjetima. Kao najvažnije stavke pravilnika navedene promocije, svakako bi trebalo istaknuti ovo:

  •  Kako biste iskoristili bonus, odigrajte 3 zbirne oklade s iznosom bonusa unutar 24 sata nakon što ga dobijete, inače će bonus biti nevažeći. Svaka zbirna oklada mora sadržavati 3 događaja ili više. Najmanje 3 događaja unutar zbirne oklade mora imati koeficijent od najmanje 1.40. Stvorite kladioničarski listić, unesite iznos uloga, odaberite Bonus račun i stisnite “Odigrajte okladu”.
  • Ponuda se ne može koristiti u kombinaciji s bilo kojom drugom promocijskom ili posebnom ponudom.
  • Korisnik mora predočiti osobne dokumente kako bi potvrdio svoj identitet (tip verifikacije KYC). Ukoliko korisnik to u bilo kom trenutku ne bude u mogućnosti, to može dovesti do poništavanja bonusa i dobitaka. Tvrtka zadržava pravo da od korisnika zatraži fotografiju s osobnog dokumenta (s jasno vidljivim licem korisnika), ili da se identificira putem telefonskog poziva.

Tu su još razni jednostavni uvjeti; nužno je imati kompletno ispunjen profil (sa svim osobnim podacima), da ste njihov aktivan igrač (koji se svakodnevno kladi. Ako do sada niste bili registrirani član ove kladionice, nema razloga za brigu jer i za sve nove igrače 1xbet.com je pripremio bonus do 100 eura na prvi depozit, za koji su vrlo slični uvjeti za korištenje i možete ih pročitati ovdje.

Ovakvi uvjeti zapravo su standardni kod ovakvih promocija kod online kladionica. Kladionice vam žele dati novac za igru, ali naravno da taj novac ne možete izvući van odmah, već ga trebate zaraditi. Kako? Pa, uspješnim okladama. Zapravo, vi u cijeloj ovoj priči nemate što za izgubiti, a uz malo sreće, mogli bi dobro zaraditi s novcem koji vam daje ova kladionica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Jackpot
Copyright © Sva prava pridržana.