Recept

Čuvarkuća i med: Prirodni lijek za miome i ciste

U ovom članku ćemo vas upoznati sa jednom jako djelotvornom mješavinom listova čuvarkuće i prirodnog meda. Radi se o prirodnom lijeku koji će pomoći kod mioma i cista.

Smjesa se najčešće koristi protiv cisti u organizmu, posebno na ženskim organima i dojkama. To međutim nije sve, mnogobrojne su koristi za vaš organizam i između ostalog za tretiranje protiv crijevnih parazita, raka materice, srca, kao i upalnih procesa u tijelu.

Čuvarkuća i med

Čuvarkuća je glavni sastojak ovog lijeka

Slijedite recept pa isprobajte.

Sastojci:

Priprema lijeka: Uberite listove čuvarkuće, dobro ih operite i sameljite u blenderu. Kašu koju ste dobili pomiješajte sa medom u staklenci, pa promiješajte dobro da se sastojci sjedine. Smjesa treba da odstoji 7 dana, s tim da je dobro da je povremeno opet promiješate.

Staklenku čuvajte u frižideru, a nakon 7 dana možete da je konzumirate.

Ovaj se lijek uzima svaki dan, 3 puta po žlicu. Prvu žlicu uzmite odmah ujutro kada se probudite, drugu nekada tijekom dana, a treću pred spavanje. Nemojte preskakati ako baš ne morate konzumiranje lijeka.

Proces liječenja traje od par tjedana do par mjeseci. Ciste bi trebale nestati u tom periodu. U praksi se ova kombinacija pokazala jako djelotvornom kod svih vrsta cisti u organizmu, a posebno na ženskim organima i dojkama.

Smjesa je dobra za čišćenje i jačanje cjelokupnog organizma. Odlično djeluje na ubrzanje metabolizma i popravlja probavu. Sok čuvarkuće djeluje protuupalno pa će dobro doći i u slučaju upala usne šupljine, grla ili kod upala želudca i probavnog trakta.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close