Viralno

Gospodin koji je postao viralni hit: “Boli me ruka, boli me noga, pa vježbaj…”

Novinar N1 televizije prije nekoliko dana snimio je snimku koja ja u rekordnom roku postala viralna. Danas svi znaju za Tonija i njegove metode borbe protiv bolesti.

Novinar regionalne N1 televizije krenuo je među građanstvo u Zagrebu raditi reportažu o gripi, koja je zahvatila dobar dio građana, što je normalno u ovo doba godine. Bio je to normalan dan na poslu za novinara, dok pred njega nije došao Toni. Sve ostalo postalo je povijest.

Ne postoji gripa, zlato moje. 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora, to zapamtite svi. Sramota, penzioneri, uništili ste zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli – pa vježbaj p***a ti ma***.” – poentirao je ovaj građanin, te vrlo brzo postao viralni hit, jer je novinar snimku podijelio na svojem Twitteru. Ubrzo se pojavila i duža snimka.

Boli me ruka, boli me noga

Svaki dan po tri sata vježbam, sve porazbijam, i nikada niti tabletu nisam popio. Zdrav duh u zdravom tijelu. Digni se ujutro, umij se hladnom vodom, muški, skini se gol. Bacili su najlukaviji što postoje,  znaju gdje idu. Kad čovjek leži 10 dana i pije topli čaj, e tu će doći bacili. Kod mene nemaju što tražiti, svaki dan sam vani, tako trebaju svi.” – dodao je.

A onda su domaći mediji krenuli u ofenzivu. Vidjeli su koliko je Toni popularan, jer gotovo da ne postoji građanin koji do sada nije vidio snimku, te su krenuli u lov na novu izjavu. I vrlo brzo nakon toga pojavio se na 24 sata, gdje je pokazivao svoje vježbe za borbu protiv bolesti i gripe.

Dida Toni je hit! Pokazao nam je svoje omiljene vježbe kojima čuva zdravlje

Dida Toni je hit! Pokazao nam je svoje omiljene vježbe kojima čuva zdravlje Više na http://bit.ly/2HqNGrG

Gepostet von 24sata am Dienstag, 22. Januar 2019

Šprajc ugostio Zagrepčanina koji je otkrio lijek za gripu

Na njega je reagirao čak i Zoran Šprajc, koji u posljednje vrijeme, od svoje informativne emisije na RTL televiziji, sve češće radi skečeve koji zabavljaju narod. I nije to bio kratki prilog, Šprajc je Tonija ugostio u emisiji RTL direkt i potrošio gotovo 10 minuta na njega.

https://www.youtube.com/watch?v=_03p5FzY9N4

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker