Viralno

Pernar: Herpes sam izliječio pomoću jabučnog octa

Nakon što je prije nekoliko dana dao savjete o korištenju vitamina C za liječenje gripe, Ivan Pernar nas je sinoć informirao o metodi kojom se možemo riješiti herpesa u svega nekoliko dana.

Ivan Pernar veliki je zagovornik alternativne medicine. Posljednjih dana njegov Facebook profil meta je napada mnogih stručnjaka i liječnika, no saborskog zastupnika to nije spriječilo da, nakon što je dao savjete kako se boriti protiv gripe i mnogih drugih bolesti, sada je otkrio kako je on riješio problem herpesa.

Mnogo ljudi ima herpes ili ga je imalo, on se pojavi s vremena na vrijeme. Većina ljudi, a takav sam i ja, ne voli ići doktoru, pa sam se zapitao je li moguće riješiti taj problem bez odlaska doktoru i uzimanja klasičnih lijekova.” – započeo je Ivan Pernar, pa dodao kako ne želi otkriti kako je došao do ovog “recepta”.

Prije spavanja, komad običnog WC papira natopio sam u jabučni ocat, stavio sam taj papir na herpes, te sam to tako držao otprilike 10 minuta. Idući dan dogodilo se nešto nevjerojatno! Herpes se drastično povukao, umjesto da je eruptirao.” – poentirao je Pernar.

Pernar: Zbog herpesa obavezno kod doktora!

Rezultat je bio nevjerojatan, herpesa nije bilo nakon dva-tri dana. Kada sam opet dobio herpes, ponovno sam probao ovaj recept i rezultat je bio isti.” – poručio je, te se na kraju našalio s obzirom na veliku količinu kritika koje dobiva u medijima zbog svojih istupa o alternativnoj medicini.

Eto, ako imate herpes, nemojte slučajno poslušati ovo što sam vam rekao, nikako ne stavljajte ocat na herpes. Znači, ako imate herpes obavezno posjetite doktora da vam on da rješenje.” – rekao je, i pritom se jedva suzdržao od smijeha. Video objavu pogledajte u nastavku.

Je li moguće da nas najobičniji jabučni ocat može u jednom danu riješiti herpesa?

Gepostet von Ivan Pernar am Dienstag, 8. Januar 2019

Borba protiv herpesa pomoću bijelog luka

Portal Luda Krava podržava alternativnu medicinu, posebno za ovakve manje probleme kojima ne možete dovesti zdravlje u opasnost. Savjetujemo vam kako je dobro probati neko od ponuđenih rješenja, čak i ovo koje je predložio Ivan Pernar. Usputno, podsjetit ćemo vas i na naš recept za herpes, tj. recept kojim bijeli luk liječi herpes.

Izvor
FOTO: Ivan Pernar (Facebook)
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close