Ljepota

Kako ukloniti prištiće prirodnim putem?

Pristići su česta pojava u pubertetu i smetaju mnogim tinejdžerima. Ako ih se želite riješiti, isprobajte neke od metoda koje vam donosimo.

Među najboljim prirodnim preparatima se pokazao pivski kvasac. Prije smo već spominjali kako se koristi pivski kvasac za uklanjanje prištića, pa se podsjetite. Sada ćemo, ovom prilikom napisati još par savjeta.

Čaj od kamilice protiv prištića

Prirodnim putem uklonite prištiće

Ako koristite kvasac, onda za vrijeme jela (tri puta na dan), pojedite maleni komadić (veličine lješnjaka) pivskog kvasca. To je zapravo svježi pekarski kvasac. Ako vam okusom ne prija, onda se vratite na članak koji smo prije pisali LINK, pa pogledajte neke druge metode korištenja pivskog kvasca.

Ukoliko imate prištiće po licu isprobajte i ovu metodu. Kožu dobro operite toplom vodom i aseptin sapunom. Obrišite lice čistim ručnikom, pa sebi pripremite litru čaja od kamilice. Glavu postavite iznad čaja, kao da radite inhalaciju i pokrijte nekom plahtom ili ručnikom da pare iz čaja djeluju na lice. Čuvajte tako sve dok ima isparavanja.

Nakon toga obrišite mokro lice, pa isperite hladnom vodom. Namažite kožu lica kremom koja hrani kožu, i za kraj pripazite da ne izlazite vani na hladan zrak barem narednih sat vremena.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close