Recept

Lijek protiv gljivica od samo 3 sastojka

Donosimo recept za prirodni lijek protiv gljivica na nogama od samo tri sastojka. Napravite ga sami kod kuće, i u kratkom roku se riješite gljivica.

Već smo i prije spominjali kako je bijeli luk odličan protiv gljivica, pa ne čudi da je svoje mjesto pronašao i u ovom receptu. Da bi se riješili gljivica potrebna su tek 3 sastojka, i sve ih imate kod kuće. Ako neki od sastojaka nemate, lako se može pronaći u prirodi ili kupiti u biljnoj ljekarni ili trgovini zdravom hranom.

Riješite se gljivica na stopalima

Efikasno liječite gljivice na stopalu. Potrebna su tek 3 sastojka da bi napravili sebi prirodni lijek.

Gljivice

Prirodni lijek protiv gljivica lako se pravi. Pročitajte u nastavku recepti upute za korištenje.

Iako bijeli luk sam po sebi jako dobro djeluje protiv gljivica, ova kombinacija će imati bolji efekt liječenja. Iskoristite 3 prirodne namirnice i napravite si lijek protiv gljivičnog oboljenja na stopalima. Naravno, možete lijek koristiti i na rukama, ili drugom dijelu tijela, ali se ova vrsta gljivica najčešće pojavi na stopalima, pa smo pažnju usmjerili u tom pravcu.

Znamo da gljivice na stopalima mogu biti prava neugodnost. Koliko god se borili protiv njih, imamo osjećaj da ih se ne možemo riješiti. Gljivice kao da se stalno vraćaju, i gubimo nadu. Ovaj tretman će ih ukloniti, zauvijek, i neće se ponovno pojaviti. Potrebno je da nakon što liječite gljivice održavate pravilnu higijenu stopala, i da se pobrinete da imate jak imunitet.

Napravite sebi lijek – Kupka protiv gljivica na stopalima

Ne čudi nas da je bijeli luk sastojak lijeka. Osim bijelog luka, za pripremu lijeka trebat će vam domaći jabučni ocat, i par listova žalfije.

Potrebni sastojci:

  • 100 režnjeva bijelog luka
  • 100 grama svježih listova žalfije
  • 2 šalice jabukovog octa

Priprema kupke: Stavite (oguljeni) isjeckani bijeli luk i žalfiju u veliku staklenku i natočite u nju jabučni ocat. Staklenku pokrijte čistom krpom i pustite da stoji na sobnoj temperaturi mjesec dana, s tim da povremeno promiješate sastojke.

Nakon mjesec dana možete koristiti kupku: Tretman primjenjujete tako što u veliki lavor natočite toplu vodu i 5 žlica smjese sa bijelim lukom. Natapajte stopala 15 minuta, 2 do 3 puta tjedno da bi izliječili gljivičnu infekciju.

Nakon što ste uspješno izliječili gljivičnu infekciju na stopalima, savjetujemo da dobro obratite pozornost na njegu stopala i higijenu. Ne dopustite da se gljivice opet vrate.

Tags

Related Articles

Nastavi čitati

Close
Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker