O nama

Luda Krava predstavlja tim ljudi koji će pod ovim pseudonim objavljivati najbolje tekstove iz svijeta alternativne medicine. Potrudit ćemo se napisati tekstove koji će poslužiti vašem zdravlju. Cilj nam je potaknuti pozitivan stav, zdrav način razmišljanja i potrebne korake za što kvalitetniji život.

Na našem portalu možete pročitati tekstove koji se bave temom zdravlja, ljepote, kao i tekstove o raznim dijetama. Potrudit ćemo se imati što kvalitetniju i potpuniju bazu članaka, te provjerene recepte koji su dokazani u narodu i kroz vrijeme.

Cilj nam je stvoriti najbolju bazu tekstova koji prate kategorije kao što su:

Zdravlje

Ljepota

Dijeta

i druge slične, koje ćemo nadodati vremenom.

Čitajući naše tekstove, dijeljenjem sadržaja i objavljivanjem komentara Vi zapravo sudjelujete u našem radu. Na taj način nas potičete na još bolje i kvalitetnije pisanje.

Motivirajte nas da budemo bolji. Uključite se u raspravu objavljujući komentare, ili tako što nam pošaljete Email. Podijelite sadržaj portala putem društvenih mreža, jer nam svaka posjeta mnogo znači.

Close

AdBlock je aktivan :(

Molimo vas isključite AdBlock kako bi podržali rad stranice i nastavili neometano surfati stranicom. Ako ste isključili AdBlock, osježite stranicu (F5 ili CTRL+R).