VijestiViralno

Putin: Svima koji dižu cijene oduzmite dozvolu za rad

"Oduzmite im dozvolu za rad! Čini se da ipak neće iskoristiti situaciju i zaraditi novac. Nađite takve ljekarne i oduzmite im dozvole." - govori Putin. Pogledajte video.

Vladimir Putin, osim što je predsjednik Rusije, poznat je i po činjenici da je pravi vođa, koji često donosi odluke u korist svojeg naroda, a na štetu onih koji na tom narodu najviše zarađuje.

Određene higijenske potrepštine, kao što je slučaj sa zaštitnim maskama u krizi s koronavirusom, mnoge trgovce je nagnalo da znatno podignu cijenu. S navedenim problemom upoznat je ovih dana i sam Putin, koji je imao jednostavno rješenje.

Neke ljekarne podigle su cijene zaštitnih maski. Prošle godine koštale su oko 50 rubalja, ove godine trgovci su podigli cijenu i sada je cijan između 70 i 100. Rast cijena nije opravdan i tražili smo savjet od nadležnih institucija o tome...” – govori mu članica Vlade, a onda je prekida Putin i odrješito govori:

Oduzmite im dozvolu za rad! Čini se da ipak neće iskoristiti situaciju i zaraditi novac. Nađite takve ljekarne i oduzmite im dozvole.” – govori Putin. Pogledajte video.

Putin kažnjava ljekarne koje zarađuju na situaciji s koronavirusom

Evo kako Putin rješava problem trgovina koje su poskupile zaštitne maske i slične stvari u doba koronavirusa. #Putin #Rusija #StopPoskupljenju #Dijeli

Gepostet von Zdravlje iz prirode am Montag, 23. März 2020
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker