VijestiViralno

Putin: Svima koji dižu cijene oduzmite dozvolu za rad

"Oduzmite im dozvolu za rad! Čini se da ipak neće iskoristiti situaciju i zaraditi novac. Nađite takve ljekarne i oduzmite im dozvole." - govori Putin. Pogledajte video.

Vladimir Putin, osim što je predsjednik Rusije, poznat je i po činjenici da je pravi vođa, koji često donosi odluke u korist svojeg naroda, a na štetu onih koji na tom narodu najviše zarađuje.

Određene higijenske potrepštine, kao što je slučaj sa zaštitnim maskama u krizi s koronavirusom, mnoge trgovce je nagnalo da znatno podignu cijenu. S navedenim problemom upoznat je ovih dana i sam Putin, koji je imao jednostavno rješenje.

Neke ljekarne podigle su cijene zaštitnih maski. Prošle godine koštale su oko 50 rubalja, ove godine trgovci su podigli cijenu i sada je cijan između 70 i 100. Rast cijena nije opravdan i tražili smo savjet od nadležnih institucija o tome...” – govori mu članica Vlade, a onda je prekida Putin i odrješito govori:

Oduzmite im dozvolu za rad! Čini se da ipak neće iskoristiti situaciju i zaraditi novac. Nađite takve ljekarne i oduzmite im dozvole.” – govori Putin. Pogledajte video.

Putin kažnjava ljekarne koje zarađuju na situaciji s koronavirusom

Evo kako Putin rješava problem trgovina koje su poskupile zaštitne maske i slične stvari u doba koronavirusa. #Putin #Rusija #StopPoskupljenju #Dijeli

Gepostet von Zdravlje iz prirode am Montag, 23. März 2020
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close