Recept

Prirodni lijek: Očistite debelo crijevo pomoću samo dva sastojka

Samo su dva sastojka potrebna da očistite debelo crijevo. Ako imate problema sa neurednom stolicom, ili lošom probavom, iskoristite ovaj prirodni lijek.

Čišćenje debelog crijeva prakticirali su još Stari grci. Radili su to da bi očistili tijelo od viška sluzi u stolici, te kako bi zaustavili pojavu neprobavljene hrane.

Danas znamo da je probava ključ našeg zdravlja, pa će nam ovaj prirodni lijek pomoći kod osjećaja kroničnog umora, glavobolje, niske razine energije u tijelu i kod mršavljenja.

Lijek dobro djeluje i na živčani sustav. Danas imamo sve učestalije probleme sa probavom – posebno zbog brze hrane, stresa i ubrzanog načina života. Zato je jako važno učiniti sve što je u našoj moći da sačuvamo zdravlje.

lijek
Čišćenje debelog crijeva

U nastavku donosimo recept za odličan prirodni napitak, koji će pomoći regulirati probavu.

Lijek za dobru probavu

Lako se priprema, a potrebna su tek dva sastojka. Napravite napitak koji čisti debelo crijevo i vraća probavu u ravnotežu.

Sastojci za lijek:

Priprema lijeka: Zagrijte vodu pa u nju stavite ocat i med. Kada se med otopi, a napitak bude pogodan za piće (topao), popijte ga.

Pijte ovaj napitak svako jutro, prije prvog obroka. Uvijek pripremite novu dozu, koju iskoristite odmah nakon pripreme.

Tags

Related Articles

Close

AdBlock je aktivan :(

Molimo vas isključite AdBlock kako bi podržali rad stranice i nastavili neometano surfati stranicom. Ako ste isključili AdBlock, osježite stranicu (F5 ili CTRL+R).