KategorijeVijestiViralno

SPAR objavio broj telefona: Javite se, otkupit ćemo voće i povrće

Mnoge male OPG-ove i poduzetnike, koji su svoje voće i povrće prodavali na gradskim tržnicama, dočekala je vijest o zabrani poslovanja kao mjera predostrožnosti zbog aktualne krize s koronavirusom (COVID-19).

Za mnoge je to značio – kraj poslovanja. Mnogi su se pitali, zašto veliki trgovački lanci ne otkupe njihovu robu, kada oni već mogu nastaviti poslovati? I, prvi na tržištu javio se SPAR, koji je objavio broj telefona na koji je moguće javiti se za potencijalni dogovor.

Spar ponudio ruku spasa za male poduzetnike

Kako bi dodatno pomogli malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji, zbog izvanredne situacije više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama, a trgovački lanac poziva sve male proizvođače da im se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police SPAR i INTERSPAR trgovine.

SPAR

Trgovački lanac je najavio da će u sve svoje SPAR i INTERSPAR trgovine staviti u ponudu svu roba koja im bude ponuđena. Također, istaknuo je kako i sada potiču domaću proizvodnju kroz suradnju s 40-ak malih poduzetnika i OPG-ova.

Broj telefona na koji se možete javiti

Na svojim web stranicama objavili su i broj telefona na koji se možete javiti ako odlučite ponuditi svoju robu njihovim trgovinama.

Pozivamo sve male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice da nam se jave direktno na 01 2410 900.

Trgovački lanac

Foto: SPAR

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close