PromoSavjeti i Trikovi

Želite da vaš posao bude bolji? Poslovni imenik je rješenje za vas!

Desetine tisuća internet korisnika traže lokalne proizvode i usluge svakog dana putem interneta.

Široka dostupnost interneta, te vrlo brz i jednostavan način da korisnik pretraži neki proizvod, uslugu ili firmu, otvorile su mogućnost da se formiraju online poslovni imenici.

Takvi imenici će pravovremeno pružiti mogućnost korisnicima usluga da brzo, jednostavno i provjereno dođu do točnih informacija. Jedan od najboljih je online poslovni imenik  NaSigurno.com.

Nasigurno poslovni imenik

Na ovoj stranici nalazi se 273.583 poslovna profila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore. Kompletan upis u poslovni imenik NaSigurno.com je besplatan. U besplatnom paketu dobivate:

  • naziv firme
  • adresu firme
  • brojeve telefona firme
  • email i website firme
  • opis djelatnosti
  • PDV broj
  • google mapu s točnom lokacijom firme

VIP članstvo nudi posebne pogodnosti

NaSigurno pruža mogućnost i VIP kluba, odnosno VIP klub GOLD članstva.

Ostvarite mogućnost da vaša firma bude izdvojena od drugih, da se nalazi na vrhu stranice, da se prilikom pretraga korisnika weba nalazi na vrhu pretrage, te da dodatno uredite vaš profil interaktivnim video zapisima, samo u sklopu VIP klub članstva.

Ako se odlučite na VIP klub Gold članstvo, onda pored mogućnosti kao VIP klub član, imate dodatnu opciju da se formira dodatni banner, koji će voditi posjetioca na vaš website.

Besplatna prijava u poslovni imenik

Iskoristite mogućnost besplatnog prijavljivanja vaše firme u poslovni imenik ili promovirajte vaš biznis i uložite vaše marketinške kampanje na siguran način.

Budite na samo jedan klik od vaših potencijalnih kupaca, posjetite NaSigurno.com i uvjerite se u njihove kvalitete!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close