AGM

Otporni AGM X1 ruši stereotipe

Uobičajena predodžba o telefonima otpornim na udarce (eng. rugged phones) jest da su oni krupni, nezgrapni i zarobljeni u ružno plastično kućište, slabašnih performansi koje ne mogu izaći na kraj niti s najosnovnijim zahtjevima korisnika.

Dakako da u ponudi ima i takvih, no valja razlikovati žito od kukolja. Među otpornim telefonima ima ne samo kvalitetnih telefona, nego i pravih strojeva koji će uredno odraditi svaki posao koji mu povjerite. Osim toga, postoji par komada koji se čak mogu nazvati luksuznom robom, kao što je to AGM X1.

Ovaj smartfon se nudi i u luksuznoj varijanti i s dvije stražnje kamere (2×13 MP) koje prilikom slikanja omogućuju bokeh efekt, kojim se dodatno ističe predmet fotografiranja.

Spomenuti luksuz odnosi se na prednji okvir, vijke, prstenove oko stražnjih kamera, stražnjeg loga te onog prednjeg, koji su izrađeni od 18-karatnog zlata. Crna boja u kojoj se X1 nudi samo ističe ove elemente. U priloženom videu možete konkretnije vidjeti kako to zapravo izgleda.

Specifikacije predvodi certifikat IP68, koji jamči otpornost na vodu i prašinu. Tu je i Super AMOLED zaslon dijagonale 5,5 inča u Full HD rezoluciji, Snapdragon 617 uz 4 GB RAM/64 GB ROM-a, dok je baterija kapaciteta 5.400 mAh s podrškom za tehnologiju Quick Charge.

AGM X1 trenutno se nudi za 30 dolara nižu cijenu no inače – kupiti ga možete za 269,99 dolara na Aliexpressu odnosno Coolicoolu. Ukoliko pak želite koju informaciju više, posjetite službenu stranicu proizvođača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh