Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Crni petak se bliži, a EFox Shop sprema velike popuste za vas

Crni petak, dosta poznat a i malo kontroverzan dan nam se opasno bliži, a trgovine cijelog svijeta jedva čekaju otvoriti vrata novim kupcima. Sve ovo je počelo u americi u ranim 80-ima gdje su se trgovine otvarale sve ranije i davale sve veće i veće popuste na dan nakon dana zahvalnosti. Danas, to je više manje svjetski priznat dan i svaki veći trgovački obrt će imati nešto specijalno spremljeno za svoje kupce.

EFox Shop drži popuste na praktički sve što ima, od mobitela do tableta, od satova do laptopa! Za one koji se boje carine, tu su isto i popusti na artikle u evropskom skladištu tako da vam je poštarina brža a porez ne plaćate. Želio bih istaknuti jednu od njihovih odličnih ponuda iako je samo u kineskom skladištu, a to je Ulefone Mix!

Vjerovatno ste vidjeli i poželjeli Mi Mix seriju mobitela od tvrtke Xiaomi, ali njihova cijena je opet predstavljala problem za neke kupce. Ulefone donosi taj poznati puni ekran na mobitel puno nižeg ranga cijene, a ovaj popust još dodatno spušta cijenu. Skupa sa 4GB radne memorije, osmojezgrenim procesorom i mnogo drugih dobrih stvari – ovaj mobitel se čini vrlo primamljiv. Za koliko ga možete nabaviti?

Iako mu je originalna cijena preko $100, zbog crnog petka možete ga kupiti za bezobrazno niskih $59.99! Ta cijena je toliko niska da postoji šansa da vam ga ni carina neće oporezovati. To je samo jedan od mnogih popusta ovog petka, pa zato posjetite EFox Shop sada i bar pogledjte što imaju u ponudi, nećete biti razočarani.

POGLEDAJ PONUDU NA EFOX SHOPU!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje