Akcije

Doogee S90 modularni telefon $50 jeftiniji na Efox-shopu

Jedan od uglednih kineskih proizvođača smartfona, kompanija Doogee, nedavno je predstavila svoj mobitel Doogee S90. Riječ je o jako zanimljivom uređaju, zapravo kompletnoj platformi kojoj možete po želji i potrebi izmjenjivati različite module kojima S90 pretvarate u kameru za snimanje u noćnim uvjetima, konzolu za igranje, dodatnu bateriju ili kao walkie-talkie uređaj. Ovaj robusni telefon sad je na akcijskoj prodaji na trgovini Efox-shop, gdje se u sljedećih nekoliko dana može kupiti za 50 dolara nižoj cijeni.

To je otporna zvijer s odličnim specifikacijama, koje uključuju 6,18-inčni zaslon u FHD+ rezoluciji, 6+128 GB memorije, izvanredni procesor Helio P60 te bateriju od 5.000 mAh. Uz spomenuti baterijski modul, Doogee S90 postaje energetski izvor s 10.050 mAh, kojim možete ili napajati druge uređaje, ili udvostručiti vrijeme autonomije samoga mobitela. Meni je osobito zanimljiva ova kamera za noćno snimanje, jer ove ostale dodatke smo u raznim oblicima već viđali na drugim telefonima, mada ne ovako na okupu, sve na jednom mobitelu.

Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Efox-shopu

Kao što sam rekao, to je robustan uređaj, otporan na udarce, vodu i prašinu. U kompaniji s ponosom ističu brojne certifikate otpornosti, uključujući i onaj vojni MIL STD-810G. Redovna cijena od $339,99 spuštena je na 289,99 dolara, što će potrajati do 10. ovog mjeseca. Svakako pozivam da razgledate S90 putem gornjeg linka, jer se na ovakve uređaje ne nailazi svaki dan.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh