Akcije

Kreće rolerkoster: Geekbuying pripremio Crni petak s kuponima, lutrijom i popustima

Drž’-ne daj, eto i Crnog petka. Čini mi se da Geekbuying ima ponajviše toga za ponuditi i po najpristojnijim cijenama, pa ću se pozabaviti njihovim izlogom, koji je otvoren jučer, a traje do 26.11. Na početku će vas dočekati poveća zaliha kupona, što preporučam dobro proučiti i gledati iskoristiti ih sve. Ja si znam akumulirati desetke dolara na ovaj način, čime si uvelike olakšavam kupnje. Pa ajmo prodiskutirati malo o kuponima na Geekbuyingu:

$2 OFF ako potrošite preko $10 (kupon GKBBF02)
$5 OFF ako potrošite preko $30 (kupon GKBBF05)
$7 OFF ako potrošite preko $70 (kupon GKBBF07)
$10 OFF ako potrošite preko $100 (kupon GKBBF10)
$20 OFF ako potrošite preko $200 (kupon GKBBF20)
$50 OFF ako potrošite preko $700 (kupon GKBBF50)

Sad kad ste se oboružali kuponima, prođimo i kroz vodič za lutriju, gdje se možete ogrebati za ajme nagradu: sjajni OnePlus 6T! Ovaj stroj za mljevenje aplikacija može biti tvoj ako se registriraš odnosno prijaviš na Geekbuying, a dodatne šanse da zavrtiš kolo sreće imat ćeš ako nešto ondje kupiš (svejedno za koji iznos).

Istaknuo sam samo glavnu nagradu, ali tu je i mnoštvo sporednih: držač za mobitel, punjač za brzo punjenje, igračke, nakit, kapacitivna Stylus olovka i još puno, puno toga. U odjeljku s flash ponudom dočekat će vas razni predmeti, gadgeti, odjeća i računala. Ponuda se mijenja na dnevnoj bazi, pa pripazite, možda uleti nešto zbilja dobro.

Pozivam vas da posebnu pozornost obratite na banner Local Stock Sale, gdje je akumulirana ponuda iz europskih skladišta. Kupnjom ondje nećete plaćati carinu ili PDV, nego samo ono što je istaknuto u trgovini. A izbor je zaista dobar, ima odličnih smartfona (Mi Mix 2S, ili možda Mi Note 3 koji evo stoji pored mene na stolu, ili možda moćna Nubia Red Magic), a bome i ostalih tehnikalija kao što su pametni satovi ili dronovi.

>> Vidi što je Crni petak donio na Geekbuying!

Ovako široka, bogata ponuda zahtijeva vremena da bi se našlo točno ono što odgovara i kupilo po najboljoj cijeni. Zato opet podsjećam, ne zaboravite na kupone i gledajte uzeti gadgete s EU skladišta, kako bi izbjegli dodatne troškove.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh