Akcije

OUKITEL K7 Flash Prodaja na DX, $169.99 za 10Ah bateriju!

OUKITEL je objavio nekoliko pametnih telefona sa super velikom baterijom i impresivnim mogućnostima. Među njima, novo najavljeni K7 bi trebao biti najviše budžetno orijentiran od OUKITEL-ove selekcije. Još jednom, od 10. srpnja do 23. srpnja, OUKITEL surađuje s DealExtreme-om kako bi prodao K7. U tom razdoblju korisnici mogu nabaviti ovaj pametni telefon s baterijom od 10000mAh za samo $169,99!

OUKITEL K7 ima puno nježnije i elegantnije tijelo od svojih prethodnika. Jednostavne i lagane linije zamjenjuju kutove i uglove, a teksturirani metalni okvir zamjenjuje običan okvir koji se inače koristi. K7 je puno poboljšao dizajn i korisničko iskustvo. Vidimo da isto dobiva i 6-inčni FHD+ zaslon s AUO Japanskim staklom koje nudi oštru sliku s čistim bojama. K7-cu napaja 10Ah LiPo baterija koja omogućava uporabu i do 7 dana. Uz ovaj telefon dobijemo i 9V / 2A punjač za punjenje te baterije, koju možete napuniti u samo 3 sata i 40 minuta! Uz 4GB RAM i Android 8.1 OS, možete slobodno pokrenuti intenzivne igre na K7 bez problema.

Stroga kontrola kvalitete i brojni testovi daju rezultate, a K7 ima više kvalifikacija. OUKITEL surađuje s DealExtreme-om kako bi postigao prodajnu cijenu od $169,99 za K7 ​​od 10. srpnja do 23. srpnja. Nabavite jedan K7, koristite ga jedan tjedan!

POGLEDAJ PONUDU NA DX-u!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh