Akcije

Počelo je: Geekbuying već ima ponudu za 11.11.!

Kao i svake godine, kineske trgovine pripremaju velike akcije za Dan samaca, kako se ondje zove 11.11. Geekbuying nije iznimka, baš naprotiv. Odmah u startu posjetitelja čeka kupon u vrijednosti od 20 dolara – potrebno je tek svaki dan se redovno prijavljivati na stranici, odnosno samo kliknuti na “Check-in”. Jedan od suludo sretnih posjetitelja ogrebat će se za glavnu nagradu, a to je kupon u iznosu od 1.111 američkih dolara! Ajme!

Tu su i bonus-kuponi, čija vrijednost ovisi o visini kupovine. Da pojasnim:
ako potrošiš preko $10, dobit ćeš kupon od $2 (100 kom dnevno);
ako potrošiš preko $30, dobit ćeš kupon od $5 (100 kom dnevno);
ako potrošiš preko $70, dobit ćeš kupon od $7 (100 kom dnevno);
ako potrošiš preko $100, dobit ćeš kupon od $10 (100 kom dnevno);
ako potrošiš preko $200, dobit ćeš kupon od $15 (50 kom dnevno);
ako potrošiš preko $700, dobit ćeš kupon od $50 (50 kom dnevno).

>> Vidi što se sve nudi na trgovini Geekbuying!

Evo, jedan od današnjih dealova je jesenska jakna. Nismo nikad pisali o odjeći, pa ću nju uzeti za primjer. 🙂 Cijena joj je $19,99, ali se sa spomenutim kuponom od potrošenih preko $10, cijena spušta na 17,99 dolara. Teško da će se naći jeftinija jakna za taj novac, a koja pritom izgleda vrlo, vrlo privlačno. Eto je na ovom linku, pa provjeri odgovara li ti.

Skočimo do dijela koji nas jako zanima, a to su mobilni gadgeti. U odjeljku Top Picks naći ćete izvanredni Xiaomi Pocophone F1 za 325,99 dolara, koji je daleko najjeftiniji smartfon s čipsetom Snapdragon 845. Brutalne performanse po cijeni midrangera, nema isplativije kupnje od njega. Ili možda podjednako privlačni Honor 8X? Novi Huaweijev mamac u srednjoj kategoriji ima sjajne karakteristike, koje daje po cijeni od 264,99 dolara.

Još jedan mobitel s kojim ne možete promašiti je Xiaomi Mi Max 3, uređaj koji svakom svojom generacijom pomiče granice. Fantastično velik zaslon, odlične performanse te pouzdan i stabilan rad samo su djelić onoga što Mi Max 3 donosi svome vlasniku.

>> Vidi što se sve nudi na trgovini Geekbuying!

Odmah ispod nalazi se odjeljak s kuponom od 100 dolara, kojeg možete potrošiti na ondje nabrojane gadgete. Na samome su dnu Hot Brands, popis najpopularnijih brendova čiji su gadgeti također našli svoje mjesto na listi s popustima. Baci oko i ogrebi se dok je vrijeme!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh