Akcije

Qi bežični punjači ispod 15€ na Cafago trgovini!

Cafago nam opet donosi popuste, ovaj put za sve naše mrzitelje kablova! Na popustu su tu dvije bežične postaje za punjenje vaših pametnih telefona, jedna od svima poznate marke Xiaomi a druga od manje poznate Dodocool. Oba dva punjača su dosta popularna, pa ih zato idemo pobliže pogledati. Prvo – Qi, što je to?

Qi je otvoren standard bežičnog punjenja koji preko indukcije može puniti vaše uređaje i do 40mm udaljenosti. To im dopušta da se ugrađuju u stolove i drugi namještaj na koji često stavljamo naše pametne telefone. Da li vaš mobitel podržava Qi ovisi o firmi koja ga je sastavljala pošto Qi zahtjeva poseban hardver i ne može se implementirati preko sistemske nadogradnje. Qi podršku možete jednostavno pogledati na specifikacijama vašeg mobitela ili na ovome linku. A sad, na punjače.

Dodocool 10W Ultra Slim

Prvi na redu je jeftiniji Dodocool 10W punjač. Ne dajte da vas cijena zavara pošto je ovaj punjač prilično lijepo građen. Ispod ima rupe za hlađenje, sa strane mu je LED indikator i sa obje strane ima gumene podloge kako ne bi otklizao ni punjač, ni vaš mobitel sa njega. Naravno, podržava sva tri moda punjenja tako da ako vaš mobitel ima stariju implementaciju Qi standarda, možete ga opet koristiti sa ovim punjačem. Već ima 40% popusta na sebi tako da dodavanje našeg kupona pri kupnji spušta cijenu do nikakvih 10.07€! Opet, kupon istječe 15. listopada a 40% popust za samo 10 sati što znači da će ovome punjaču cijena brzo skočiti. Kupon je “L128DM” i možete ga ubaciti u njegovo mjesto kada otvorite košaricu.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

 

Xiaomi Qi Standard

Za 5€ više imamo Qi Standard od tehnološkog giganta Xiaomi. Iako je od veće marke i možda ljepši, ovaj punjač nema 10W način rada. Cijena je viša vjerojatno zbog marke, ali ovaj punjač ide samo do 7.5W za razliku od Dodocoola iznad. Opet, pozitivna stvar je što sa ovim punjačem dobijete i kabel i 230V adapter. Dodocool očekuje da vi koristite svoj adapter i iako često imamo bar jedan ekstra, opet je dobro biti osiguran. Xiaomi Qi je isto na popustu sa kuponom. Kupon je “L054PA1” i istječe isto kada i kupon iznad, 15. listopada. Skupa sa akcijom i kuponom, cijena ovoga punjača je 14.46€ i kao i kod ponude iznad, akcija isto istječe za 10 sati pa odluke trebaju biti brze.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh