Akcije

Ticwatch E i S pametni satovi na popustu!

Donosimo vam novosti o popusti na Geekbuying trgovini. Radi se o pametnim satovima kojima sa našim specijalnim kuponom možete cijenu spustiti i do $149.99 za E model. Još bolje, Geekbuying ima ove satove u svome talijanskome skladištu, što za nas kupce znači nula carinskih i nula poreznih troškova. Naravno, dostava bi isto trebala biti brza u Hrvatsku, a Geekbuying obično šalje proizvode unutar tri radna dana.

Ticwatch E 3G Sports Smartwatch Phone 1.4" OLED Display MT2601 Android Wear Bluetooth 300mAh Music GPS WIFI - ShadowOba dva pametna sata su bazirana na Google-ovom Android Wear operativnom sustavu, tj. Wear OS. To znači da oba dva sata imaju mogućnost proširivanja njihovih funkcija preko Google Play trgovine za aplikacije. Njihove sličnosti ne završavaju tu, oba dva isto imaju dvojezgreni MT2601 chipset od MediaTek-a, 4GB ROM, 512MB RAM i bateriju od 300mAh.

Jedina razlika između ova dva sata je razlika u dizajnu i S verzija (desno) nema promjenjivi remen jer se GPS nalazi u njemu umjesto u tijelu sata kao kod E verzije (lijevo). Na vama je da odlučite koji vam se više sviđa jer oba dva su vrlo traženi i dobri satovi.

Ticwatch S možete nabaviti na linku ispod za $177.49 ako iskoristite kupon “ZYULGLCS”

POGLEDAJTE PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Ticwatch E možete nabaviti na linku ispod za $147.99 ako iskoristite kupon “RRGAQGFL”

POGLEDAJTE PONUDU NA GEEKBUYINGU!

Tražili ste:

  • ticwatch pro cijena (5)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh