Akcije

Tomtop daje 61% popust na Android pametni sat – Zeblaze Thor 4!

Jedan fantastičan pametni sat je na popustu, i to velikome! Zeblaze Thor 4 pametni sat inače možete kupiti na TomTop trgovini pri cijeni od $327.49 ali u ovih tjedan dana TomTop drži veliku akciju na ovaj sat i možete ga nabaviti po 61% manjoj cijeni. Taj sat trenutno se prodaje za $129.99 a zalihe su ograničene. Za vrijeme pisanja ovoga članka ostalo ih je još 217, ali taj broj se brzo može promijeniti.

Sam popust većini nije dovoljan da kupi neki proizvod, ali čekajte tek da čujete specifikacije ovoga sata. AMOLED ekran, 4G LTE, Android Nougat (Da, na pametnom satu!), čak i kamera rezolucije 5MP! Ovo je pravi powerhouse od sata i samo pokazuje koliko je daleko nosiva tehnologija otišla. Za one koji vole mijenjati i stilizirati svoju tehniku, ovaj sat sadrži do 150 tema iz tvornice, a možete skinuti još tema sa interneta.

Aplikacije su isto tu – Instagram, Facebook, Uber, Twitter i još dosta drugih! Ovaj sat stvarno ima sve! Tu je i Gorilla Glass četvrte generacije, 1GB radne memorije i 16GB flash memorije. To je duplo više nego što je moj smartphone imao do nedavno. Ovaj sat skriva mnogo iznenađenja, posjetite link ispod i uvjerite se sami.

Nemojte propustiti ovu priliku, naručite Zeblaze Thor 4 sada!

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh