Allcall

AllCall Rio stigao prvim kupcima

Novi mobitel u ponudi trgovine Gearbest, AllCall Rio, među najprodavanijim je jeftinim telefonima posljednja dva tjedna koliko se nalazi u pretprodaji. Neobično kvalitetan dizajn uparen s niskom cijenom rezultirao je velikom potražnjom, što je iznenadilo i samoga proizvođača.

Iz kompanije kažu kako je rezultat očekivan, no ne u tolikoj mjeri; potrudili su se svojski prilikom dizajniranja telefona, dajući mu dozu elegancije i premium osjećaja prilikom rukovanja, što su već mogli iskusiti i prvi kupci – Rio je, naime, već stigao na adrese kupaca koji su ga dovoljno rano zakaparili.

Ovaj se uređaj prije svega ističe 3D zakrivljenim zaslonom po uzoru na Galaxy S8, skupog mobitela južnokorejskog giganta Samsunga. Glatke linije ističu se ma kako ga okrenuli, što je do njegove pojave bio nepoznat slučaj u ovom cjenovnom rangu – Rio, informacije radi, trenutno košta samo 69,99 dolara.

Prilikom izrade vodilo se računa i o zaštiti ekrana, budući da zakrivljenost uvjetuje veću površinu i više kutova koja se prilikom pada može slomiti. S tim na umu dodana je zaštita ekrana debljine 1,8 milimetara, što je dvostruko deblje nego kod drugih uređaja iz ovog cjenovnog razreda. Otpornost mu je dodatno mjerena izlaganjem visokoj temperaturi, gdje je Rio izdržao torturu na 400 Celzijevih stupnjeva.

Što se tiče kamere, ona je dvostruka: straga se kriju senzori od 8 megapiksela kao primarni, dok sekundarnu ulogu vrši senzor od 2 megapiksela. Ovime je zajamčen onaj fancy bokeh efekt, kojim se izoštri predmet snimanja a zamagli pozadina. AllCall tvrdi da će fotke biti vrhunske, no nekako sumnjamo u to – ipak je to jeftini telefon, a ni dvostruko skuplji od ovoga ne mogu se pohvaliti svemirskim dosezima svojih fotoaparata.

Ovaj 3G mobitel počiva na štedljivom Mediatekovu čipsetu MTK6580A, uz kojeg dolazi 1 GB radne memorije i 16 GB one za pohranu podataka. Baterija mu je pak kapaciteta 2.700 mAh, dok softversku stranu priče pokriva Android 7.0 Nougat.

Više o samome telefonu saznat ćete na sljedećem linku ili pak ako skočite na službenu stranicu proizvođača. AllCall nas je zamolio da podijelimo i njihov Youtube kanal, kako bi potencijalni kupci bili stalno u tijeku s novim informacijama iz kompanije.

Tražili ste:

  • allcall mobiteli (2)
  • all call rio (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh