Aplikacije

Kvalitetno ubij vrijeme: ovo su igre koje svakako trebaš isprobati!

Na Google Play dnevno osvane valjda pola milijarde igara, nemoguće je to pratiti. Zato imate nas, koji nešto isprobamo sami, a nešto prosijemo s interneta. Baš tako, čitajući druge portale, naletio sam na par igara s kojima se ranije nisam susreo, a spomenute su neke koje već dugo znam ali o njima još nisam pisao. Evo što sam sve našao!

Run Sausage Run! (besplatna)

Ovu imam trenutno instaliranu na mobitelu i predstavlja laganu i zabavnu razbibrigu kad ne znam čime se pametnijim baviti. U ovoj ste igri kobasica, rješenje za sve vas koje je oduvijek uzbuđivala pomisao na kranjsku ili safaladu. Izbjegavanjem raznih kuhinjskih (uglavnom oštrih) predmeta skupljate bodove, kojima otključavate novu, hm, odjeću za kobasicu, dok pojedini predmeti pomažu u preživljavanju nedaća. Veliki plus su kontrole kojih zapravo nema; treba tek prisloniti prst na ekran i kobasica će potrčati kroz kuhinju.

>> Preuzmi Run Sausage Run!

Trivia Crack Kingdoms (besplatna)

Ako ste skloni mozgolomkama, evo jedne zbilja dobre. Igra zapravo nije nova, nego je nadogradnja Trivie Crack od pred par godina. Trivia Crack Kingdoms samo je specijalizirana verzija iste, koja igraču omogućava da brusi znanje i sasvim određenim kategorijama. Igrati se može protiv nasumičnih protivnika iz cijelog svijeta, ili se povežite putem Facebooka i razvalite nekog od prijatelja.

>> Preuzmi Trivia Crack Kingdoms

Ashworld ($3,99)

Apokalipsa je nepresušan tematski park za mnoge igre. Ashworld je baš takva, a u njoj pratite osnovu valjda svake apokaliptične igre ikad. Nalazite se u razrušenoj pustoši i jedino što trebate i možete je preživjeti. Hrana i voda je nešto za što se trebate izboriti, jer isto traže drugi preživjeli. Osim ljudi, postoje još bića koja tumaraju svijetom i hrane se baš takvima poput vas. Različita oružja (precizan snajper zna zbilja navući osmijeh na lice 🙂 i brojne misije s pozadinskom pričom odlična su preporuka za ovu jako zabavnu igru. Uvjetni minus je cijena ($3,99), osobito narodu koji je navikao online sadržaj dobiti nizašta.

>> Preuzmi Ashworld

NBA 2K18 (besplatna)

Službena igra najjače košarkaške lige na svijetu ne razlikuje se previše od prošlogodišnje verzije. Ruku na srce, sve su ove službene igre vrlo slične, ali napredak se svejedno vidi kroz poboljšanu igrivost i grafiku. Nije vrhunska, ali ako ste poklonik košarke i otkidate na zakucavanja, NBA 2K18 vjerojatno već imate na mobitelu.

>> Preuzmi NBA 2K18

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh