Aplikacije

Jesu li ovo najbeskorisnije aplikacije ikada?

U svijetu aplikacija ima onih koje su nam u potpunosti olakšale komunikaciju, omogućile sate zabave i pružile najsvježije informacije. No, svaka medalja ima dvije strane. Donosimo vam neke od najbesmislenijih i najurnebesnijih aplikacija ikad!

S.M.T.H.

smth

S.M.T.H. (Send Me To Heaven) ilitiga „Pošalji me u raj“ jedna je od onih aplikacija gdje se upitate vrlo jednostavno pitanje. Zašto? Naime, riječ je o aplikaciji koja izaziva korisnika da svoj mobilni uređaj baci u zrak što je više moguće, a mobilni senzori prate postignutu visinu i bilježe ju u tablicu. Tako možete se i ulogirati i natjecati se s korisnicima diljem svijeta. Pri paljenju aplikacije pojavljuje se upozorenje koje vas gorljivo upozorava da aplikaciju (radi očitih razloga) koristite isključivo na svoj rizik. Stoga, ako vaš mobitelima smrtnu želju, aplikacija je potpuno besplatna.

Sit Or Squat

sitorsquat

Za ovu aplikaciju možda bismo i rekli da je totalno bespotrebna…dok ne zatreba. U prijevodu „Sjedni ili čučni“, čini zapravo jednu bazu o svim dostupnim toaletima. Za rad aplikacije potrebno je uključiti mobilni GPS, i u slučaju nužde aplikacija vam na mapi potraži najbliži javni toalet. Uz svaki stoji oznaka „Sit“, što znači da je toalet dobar, ili „Squat“, što znači da baš i nije. Aplikacija omogućuje korisniku, uz  ocjenjivanje toaleta, dodavanje nove lokacije toaleta na mapu .

The Most Useless App Ever

useless-app-ever

Ova aplikacija poglavar beskorisnih aplikacija. Kao što slika prikazuje, jedina akcija je stiskanje gumba koji radi apsolutno ništa. Toliko o tome.

Yo

yyo

Ovo je ultra jednostavna aplikacija za slanje poruka, koja radi jednu jedinu stvar: odaberete kontakt iz svoje kontakt liste, a aplikacija pošalje poruku „Yo“. Ovo bi mogla biti ili totalno beskorisna stvar, ili zapravo super stvar. Vi procijenite, no mi ćemo vam samo dati informaciju da je njena vrijednost već u 2014.-oj brojala milijune dolara.

iBeer

ibeer

Vjerojatno ste već čuli za iBeer, aplikaciju koja vam omogućuje da se pretvarate da pijete hladno pivo pomoću ekrana vašeg mobitela. Na ekranu se pojavi slika hladne čaše pive, i pri naginjanju stvaraše iluzija kao da zapravo ispijate čašu pive. Nakon ispijanja vaše virtualne pive, oglasi se jedan virtualni podriganac. Štosno!

Is It Dark Outside?

iido

Ovo je vrlo jednostavna aplikacija koja vas pita vrlo jednostavno pitanje: „Je li vani mrak?“, a vi odgovorite sa da ili ne. Zapravo ne znamo kad i zašto bi ju koristili, ali pretpostavljamo da u doba zaista velike dosade možda može biti zabavna. Možda.

Enjoy Toilet Paper

enjoy-toilet-paper

Ovo je aplikacija za buntovnika u vama! Naime, potezom prsta po ekranu vrtite rolu papira koliko vam srce želi. Aplikacija čak sadrži tajmer koji bilježi vaš vlastiti rekord u odmotavanju role wc papira.

Na Vama je da procijenite koje su besmislene, a koje genijalne!

Izvor: iTrendovi
1 Komentar

1 Komentar

  1. veljača 14, 2017 at 12:07 pm

    Haha fora aplikacije

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh