Aplikacije

Najbolje Tower Defense igre za Android

Broj igara za OS Android u kojima morate obraniti svoj dvorac ili bazu – Tower Defense – gotovo da je beskonačan. Odlikuje ih jednostavnost i zarazna igrivost, a Talk Android se pobrinuo u šarolikoj ponudi izabrati nekoliko najboljih.

Kingdom Rush

Preuzimanjem ove aplikacije dobit ćete puno više od standardnog građenja obrambenih kula do iznemoglosti; imat ćete priliku igrati na različitim terenima – širokim ravnicama, močvarama, kršu – što će od vas zahtijevati ponešto planiranja i strategije prilikom postavljanja obrane.

Kad vam to trenutak i raspoloživa sredstva dozvole, moći ćete unajmiti elitnu skupinu heroja da odradi posao za vas, dok ćete za protivnike imati prilično šaroliku ekipu koja uključuje i jetije.

Igra Kingdom Rush 2 dostupna je i u desktop verziji.

Tower Madness 2: 3D Defense

Kroz 70 različitih mapa borit ćete se protiv izvanzemaljske invazije, prilikom čega ćete moći nadograđivati oružje, kupovati vanzemaljsku tehnologiju i tući se protiv 16 različitih varijanti okupatora.

Little Commander

Radnjom smješten u doba Drugog svjetskog rata, Little Commander svojim se animiranim ugođajem ponešto razlikuje od drugih igara ovog tipa u kojima okosnicu čine srednjovjekovne kule. Ovdje ćete graditi bunkere i koristiti se oružjem prilagođenom tom dobu kao što su bazuka, 155-milimetarski top i bombarder B-29.

Grow Castle

Naizgled jednostavna, Grow Castle od vas će tražiti sve veću koncentraciju i spretnost kako budete napredovali kroz nivoe. Na raspolaganju vam je velik broj heroja, svaki sa svojim prednostima i manama, koje ćete morati pažljivo birati i unaprijeđivati kako biste se obranili.

Royal Revolt 2

Igra s najboljom pozadinskom pričom od ovdje navedenih od vas će tražiti da osvojite, a zatim i obranite tron od ostalih pretendenata. Tom ćete prilikom morati pažljivo birati kako saveznike tako i neprijatelje te silom dokazati da ste upravo vi zakoniti vladar kraljevstva.

Bloons Tower Defense 6

Cilj ove vrlo zarazne igre je da postavite obrambene tornjeve kako tzv. bloonsi (baloni) ne bi stiglo do vašeg grada. U početku je igra vrlo lagana premda koristite najosnovnija oružja, no sa svakim idućim levelom igra postaje teža, bez obzira na to što dobivate i jača oružja. Igra Bloons Tower Defense 6 osim na Androidu inače je dostupna i u desktop verziji pa predlažemo da je svakako isprobate.

Castle Creeps

S Castle Creeps vas čekaju sati dobre zabave, a zbog svoje jednostavnosti idealan je izbor za početnike u ovakvim igrama. Osim klasične crte – gradnja kula za obranu od neprijatelja i razvoj heroja – ova se igra također može pohvaliti kvalitetnom animacijom te odličnom podrškom, trudom koje stalno pristižu nove nadogradnje.

Tražili ste:

  • tower defense (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh