Aplikacije

Novi Pro Evolution Soccer stigao na Play Store

Poznati Pro Evolution Soccer jedna je od najdugovječnijih i najpopularnijih nogometnih igara u svijetu. U novom se ruhu pojavila na Google Play Store: PES Card Collection, kako joj je ime, donosi ponešto izmijenjen pristup igranju virtualnog nogometa.

Kao što samo ime upućuje, igraču valja skupljati karte s igračima temeljem kojih će se kreirati ekipe, a njih opet uigravati i trenirati. Da se razumijemo, ne radi se isključivo o prikupljanju kartica, nego se itekako trči za loptom: na raspolaganju su različiti načini igre: Championship Tournament podrazumijeva osnivanje ekipe koju čine najbolje kart, a s takvom ekipom onda valja na turnir u kojem sudjeluju natjecatelji iz cijeloga svijeta. Elevens Match pak donosi zgodnu opciju: svodi se na izbor vaše najbolje (ili najdraže) karte, nakon čega se pridružujete ekipi od još deset igrača. Vas jedanaestorica činite jednu ekipu i igrate protiv drugih istih takvih ekipa iz cijeloga svijeta.

>> Preuzmi PES Card Collection

Sve se odvija u realnom vremenu, što zahtijeva koncentraciju, razvijanje vještine i timskog duha – baš kao i svaki PES do sada.

Naziv: PES Card Collection
Platforma: Android, iOS
Cijena: besplatna

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh