Aplikacije

Ovako izgleda nastavak zombi-apokalipse ‘Into the Dead’

Igre tematski vezane za nemrtve prilično su popularne. Ranije smo već recenzirali jednu takvu, a među boljim izborima na Google Play Store je i ‘Into the Dead’.

Priča je prilično jednostavna, no sve ovakve igre ne pate od previše komplicirane storije: nekako si se našao u svijetu u kojem su zombiji na vrhu hranidbenog lanca i željni su zagristi u tvoj vrat. Na tebi je da se izvučeš, skupljaš resurse, gradiš sklonište i nadograđuješ raspoloživa oružja kako bi izdržao što duže.

Na tom je principu zasnovan i ‘Into the Dead 2′, s primjesom obiteljske drame. Ti si u ulozi čovjeka koji pokušava spasiti obitelj od krvoločnih hordi, a sve po istom principu ubij-da-preživiš.

Nastavak ove mega-popularne igre (preuzeta je na preko 70 milijuna uređaja) stiže sredinom sljedećeg mjeseca, a razvojni je tim objavio trailer u kojem možemo vidjeti djelić atmosfere koja nas čeka. Igra se zapravo već nalazi na Play Storeu i to u statusu najave; ondje se možeš registrirati, temeljem čega ćeš dobiti obavijest čim ‘Into the Dead 2’ bude dostupan za download.

>> Prijavi se za obavijest o ‘Into the Dead 2’

Naziv igre: ‘Into the Dead 2’
Datum izlaska: 13.9.2017.
Cijena: besplatna

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh