Apple

“Goblenizirajte” i zaštitite iPhone – a kako drugačije nego vezenjem

Cross Stitch Case je zaštitno kućište za iPhone, ali ne bilo kakvo. Prepuno je rupica, a uz njega dolaze i igla, tri različite boje konca i knjižica s različitim dizajnima. Potrebno je tek nešto sitno rada rukama za potpuno originalan omot iUređaja.

Kućište Cross Stich Case je perforirano 33×69 mrežom rupica kroz koje treba vesti dobijenim materijalom kako bi se dobio željeni motiv. Vlasnik uređaja je ograničen tek maštom što želi napraviti, a osim knjižice s dizajnima, ideje se mogu potražiti i na „mreži svih mreža“. Vrijedi tek spomenuti kako su 8bitne igre, cvijeće i apstrakcije najčešće „žrtvom“ ukrasa.

To nije jedini kit dostupan na mreži, varijeteta je dosta – makar svakome osnovu čini slično polutvrdo kućište na kojem se veze, raznobojni konac i upute.

Kitove je moguće nabaviti online, a cijena se uglavnom kreće oko 20$ (oko 120 domaćih krznatih životinjica) što i nije pretjerano izdvajanje. Definitivna zanimljivost svima koji vole uradi-sam stvarčice, a istovremeno su vlasnici iPhonea 4(S).

Gadgeterija

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh