Blackview

Blackview BV4000 želi da kupiš baš njega

Tržište pametnih telefona otpornih na vanjske utjecaje – udarce, vodu, prašinu – daleko je manje nego je to slučaj sa standardnim mobitelima. Kad je pak riječ o takvim telefonima koji dolaze iz Kine, prva asocijacija je Blackview, kompanija koja se specijalizirala baš za visokootporne uređaje, imune na razne nedaće kojima ih njihovi vlasnici mogu izložiti.

Model BV4000 ispunjava sve uvjete koje potencijalni kupci žele od takva telefona: imun je na udarce, voda i prašina ne mogu prići njegovoj unutrašnjosti, a dodatni bonus je cijena od tek 79,99 dolara. Ova ga kombinacija čini vrlo primamljivim izborom za one koji ne mare za fancy flagshipe, nego im treba nešto što će podnijeti aktivniji stil života.

Njegov 4,7-inčni ekran prekriven je Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom, a pod stražnjim pokrovom krije se baterija kapaciteta 3.680 mAh. Što se tiče čipseta, on je iz početne kategorije: MT6580A s procesorom maksimalnog radnog takta od 1,3 GHz potpomognut je s 1 GB radne memorije. Interna je također skromna – 8 GB – no možete ju nadograditi odgovarajućom karticom. Za fotografije su zadužene kamere rezolucije 8 megapiksela (stražnja) i 2 megapiksela (prednja). Operativni sustav je Android 7.0, što je za očekivati; svi novi kineski mobiteli bez iznimke dolaze s ovom inačicom Googleova OS-a.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na AliExpressu

Ukoliko vam treba ovakav uređaj, BV4000 dobar je izbor jer ćete teško naći jeftinijeg otpornjaka od njega. Tu se, doduše, valja pomiriti sa skromnom zapreminom memorije, no to se dade zaliječiti jačom verzijom koja će također uskoro na tržište, a sadržavat će 2 GB radne i 16 GB memorije za pohranu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh