Blackview

Blackview će ponuditi i BV9000 s manjom memorijskom kombinacijom (4+64GB) i po nižoj cijeni

Prije nekoliko tjedana, Blackview je objavio lansiranje BV9000 Pro, otpornog smartfona koji je ujedno i njihov najzanimljiviji, potencijalno i najskuplji uređaj do sad.

On dolazi opremljen jakom memorijskom kombinacijom, koja se razdvaja na 6GB radne i 128GB interne memorije. Već iz tog jasno je da se radi o smartfonu višega ranga.

A sada, Blackview izlazi s informacijom o još jednom smartfonu – naime, BV9000, koji će ponuditi nešto manju memoriju (4+64GB), a samim time i nižu cijenu.

Ostatak specifikacija između ova dva pripadnika iste serije su iste: oba smartfona imaju MT6757CD procesor s maksimalnim radnim taktom do 2,6GHz. Tu je i jednaka rezolucija stražnje kamere, 13+5MP, a zaslon krasi jednaka dijagonala od 5,7 inča, te smartfon dolazi s izdržljivom baterijom kapaciteta 4.180mAh.

Blackview ovime planira zaključiti 2017. godinu, makar onaj segment proizvodnje koji se odnosi na otporne smartfone.

Izlaz u velikom stilu, mora im se priznati.

Unaprijedili su i pakiranje – nekad poznati po običnom papirnatom pakiranju, Blackview se nadogradio na tvrdi, kvalitetni karton.

U pakiranje su uključene i slušalice, uz punjač, zaštitu za staklo i raznorazne konvertere.

I premda BV9000 još nije na tržištu, i cijena mu se još uvijek ne zna, BV9000 Pro žari i pali uz cijenu od 299,99 dolara.

>> Pogledaj ponudu za Blackview BV9000 Pro

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh