Blackview

Blackview će za Crni petak ponuditi akcijske cijene svojih najprodavanijih smartfona

Nakon uspješne prodaje pod akcijskim cijenama za Dan samaca, koji se 11. studenoga u Kini i ove godine obilježio velikim prodajnim eventom, Blackview će ovaj vikend, odnosno Crni petak i još jedno rasprodajno ludilo, iskoristiti kako bi istaknuo svoje top uređaje.

Pa tako ovaj vikend pod velikim sniženjima možemo pronaći četiri uspješna smartfona iz ponude kineske kompanije Blackview.

Blackview S8 ima 5,7-inčni zaslon s omjerom slike 18:9 i memorijsku kombinaciju 4+64GB, a natječe se u kategoriji koja vrvi od natjecatelja sličnih specifikacija. Ovaj smartfon istaknut će se dualnom konfiguracijom prednje i stražnje kamere, a cijena će mu na Gearbestu od 24. studenog biti 152,99 dolara.

Drugi u ponudi je jedan iz BV serije, i to BV6000, čija će cijena za Crni petak biti 158,09 dolara. Iz Blackviewa kažu da je riječ o smartfonu koji je osvojio tržište čim se pojavio, a od toga je prošlo neko vrijeme, i ovaj je model i dalje kompetitivan. To i ne čudi, jer osim što je otporan na vodu, prašinu i udarce, on dolazi sa solidnim procesorom MTK6755 i 3GB RAM-a.

Njega slijedi 5-inčni BV8000 Pro kojeg su kupci također prepoznali kao dobar izbor. Otporan, s izdržljivom baterijom i bogatih 6GB RAM-a, ovaj smartfon koštat će 231,10 dolara na Aliexpressu.

Posljednji u ponudi od Blackviewa za ovaj poseban vikend je A10, svježe lansirani niskobudžetni smartfon koji nudi jednostavnost i eleganciju za 59,59 dolara. S 5-inčnim zaslonom i 2GB radne memorije, on će obavljati jednostavne zadatke s lakoćom.

Tražili ste:

  • blackview s8 recenzija (12)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh