Blackview

Blackview S6: 5,7-inčni zaslon za manje od 100 dolara

Ako vas zanima ponuda niskobudžetnih smartfona, bit ćete sretni saznati da je ona obogaćena za još jedan uređaj. U veb trgovinama pojavio se Blackview S6, dostupan za manje od sto dolara.

Prvo što se na njemu primijeti je impresivan, veliki zaslon. Dijagonala mu iznosi 5,7 inča i omjer stranica je 18:9, što ga čini izuzetno privlačnim oku.

Ono što se ne vidi, u nešto je lošijem stanju. Procesor je M6737 s maksimalnim radnim taktom do 1,3GHz, i izrađen je 28nm procesom, što ga čini zastarjelim (objavljen je u svibnju 2016). Memorija je podijeljena na 2GB RAM-a i 16GB ROM-a, što je dovoljno za obavljanje jednostavnih zadataka poput poziva, društvenih aplikacija i pretraživanja interneta. Postoji mogućnost proširenja pohrane do 128GB, no za to je potrebno uložiti i u odgovarajuću memorijsku karticu.

Stražnja kamera je, tvrdi Blackview, opremljena s dva senzora od 8 megapiksela, s otvorom blende f2,0. Iznenađenje je u bateriji, čiji je kapacitet 4.180mAh, što je poprilično.

OS je Android 7.0 Nougat, a što se tiče nekih posebnosti dizajna, stražnja ploča je zaobljena i ima zanimljivi geometrijski uzorak. Također, materijal je takav da na njemu ne ostaju otisci prstiju. Ponudu za ovaj smartfon možete pogledati ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh