Blackview

Energija bez kraja: Blackview P6000 donosi ekstremnu autonomiju

Prilikom kupnje novog pametnog telefona važu se mnogi detalji, počevši od cijene pa sve do kvalitete zvuka. Jedna od bitnijih stavki je baterija – ta tko bi želio smartfon koji već u ranim prijepodnevnim satima zahtijeva uključenje u strujnu mrežu?

Blackview je baš takve potrošače, koji od svog uređaja očekuju dugotrajnu autonomiju, imao na umu. Na konferenciji posvećenoj novim proizvodima ove tvrtke, a koja se održala u Pragu (po tome se vidi značaj europskog tržišta za Blackview), naglašeno je kako uskoro stiže uređaj imena P6000, kojem će najznačajnija komponenta biti masivna baterija kapaciteta 6.180 mAh.

To ne znači da se zaboravilo na ostale detalje, dapače: zaslon će biti dijagonale 5,5 inča i u Full HD rezoluciji (1.920×1.080 p), što je idealna kombinacija za pametne telefone. Pokretat će ga Helio P25, vrlo sposoban čipset iz Mediatekove ergele. Iz kompanije kažu kako se prilikom dizajniranja P6000 mislilo i na poslovne korisnike, koji će u ovakvom uređaju naći sve što im treba.

Premijera se očekuje ovog mjeseca, kad bi trebale biti dostupne dodatne informacije. Iz firme poručuju da se strpite s eventualnom kupnjom i sačekate P6000, jer će i cijena biti prilagođena skorašnjim blagdanima. Za više info pratite našu stranicu, ili pak skočite do stranice proizvođača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh