Bluboo

Bluboo lansirao svoj prvi telefon s dvije stražnje kamere

Ovo je telefon zbog kojeg smo zaista trošili tipkovnicu: Bluboo je napokon, nakon gomile najava i reklamiranja (posljednje u nizu bila je objava fotografija telefona, o čemu ste čitali i na ovoj stranici), objavio službene specifikacije svog prvog telefona s dvije stražnje kamere, Bluboo Dual.

dual-bluboo

Povrh potpuno metalnog kućišta nalazi se 5,5-inčni ekran zaštićen s Gorilla Glass 4. Četverojezgreni MediaTekov procesor MT6737T pojačan je s 2 GB radne memorije i 16 GB interne, baterija je kapaciteta 3.000 mAh, dok je operativni sustav Android 6.0 Marshmallow.

>> Prednarudžbu možete već sad obaviti u Gearbestovom webshopu

Kamere su posebna priča, jer iz njihovih specifikacija proistječe i samo ime telefona. Blubo Dual je, kao što smo rekli, prvi telefon ove kompanije koji ima dvije stražnje kamere. Primarna je razlučivosti 13 megapiksela i zadužena je za snimanje željenog objekta, dok sekundarna, razlučivosti 2 megapiksela, pritom određuje dubinu. Za poboljšanje kvalitete snimljenog materijala moći ćete se služiti i softverskim rješenjima, koje je Bluboo razvio u vlastitoj režiji. Računa se vodilo i o prednjoj kameri, koja ima 8 megapiksela.

dual2

Dual se može nabaviti u tri boje: crna, zlatna i ružičasto-zlatna, a cijena mu je 149,99 dolara. Započele su prijave za pretprodaju, a to možete učiniti i vi ukoliko posjetite Gearbestovu trgovinu.

2 komentara

2 Comments

  1. studeni 30, 2016 at 2:45 pm

    Nikolina Orić

    • studeni 30, 2016 at 5:48 pm

      Hahahahah hvalaa

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh