Bluboo

Bluboo S1 nikad nije bio jeftiniji (a i dalje ga krasi veliki ekran)

Čini se da su police trgovina postale nestrpljive s čekanjem da ih Bluboo S1 napusti – tek par dana nakon što smo izvijestili o sniženju cijene, Bluboo otvara flash ponudu i nudi svoj S1 za cijenu koja je manja nego ikad – tek 149,99 dolara. Ova akcija trajat će od 1. listopada do 14. listopada, dakle puna dva tjedna, razdoblje unutar kojeg u miru možete procijeniti želite li da baš ovaj smartfon bude dio vaše elektroničke opreme. Bluboo je u prodaju u sklopu ove akcije pustio 3.000 primjeraka.

Kako bi potaknuli prodaju, u Bluboou su odlučili ponuditi i bežične Bluetooth slušalice u vrijednosti od 40 dolara, koje će zablistati kao imovina prvih 300 kupaca smartfona S1.

Ranije ovog tjedna objavili smo video u kojemu su testirane performanse smartfona Bluboo S1 – video je nešto opsežnija prezentacija uređaja u kojemu se testiraju njegove funkcije, a može se vidjeti i efikasnost kamere.

S1 spada u kategoriju smartfona sa zaslonom bez rubova, odnosno njegov 5,5-inčni ekran preuzima preko 90% površine uređaja. Dimenzije kućišta možda su malo oveće – S1 ima struk od čak 7,9mm, no sigurno je da postoji potražnja i za takvim oblikom. Da, svijet je poludio i većina želi ubertanke, uberelegantne smartfone no brojna su i iskustva u kojima je rukovanje nešto robusnijim modelom komotnije – manje su šanse da smartfon isklizne iz ruke ili džepa, lakše ga je pronaći u torbi i možda su takvi modeli čak i više ergonomski. Čitač otiska prsta S1 ima na prednjoj strani, a na stražnjoj se nalaze dva senzora kamere, u rezoluciji 16MP+3MP.

Ostatak hardverske opreme zvuči predobro da bi bilo istinito – Helio P25 procesor s radnim taktom do 2,5GHz, kojemu je pridruženo 6GB radne memorije i 64GB interne. Baterija je kapaciteta 3.500mAh.

>> Pogledaj ponudu za Bluboo S1

Bluboo je na službenim stranicama izvjesio i tablicu usporedbe S1 s Xiaomi Mi Mix i Samsung S8, pa ju donosimo u nastavku.

Da, nema sumnje, Bluboo S1 nudi više nego što bi trebao za nisku cijenu od 149,99 dolara. Spomenut ćemo kako se radi o relativno mladoj kompaniji koja tek treba zaraditi svoj dio kolača – ako im želite pomoći u tome, putem službenih stranica možete doći do trgovina koje imaju S1 u ponudi.

1 Komentar

1 Komentar

  1. listopad 1, 2017 at 8:49 am

    S1 za taj novac je super. kvaliteta izrade vrlo dobra perfomanse odlične izgled kao da je mnogo skuplji preporuka

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh