Bluboo

Bluboo S8+ stiže s 6-inčnim ekranom i 4GB RAM-a

Bluboo će vam svakako reći da prodaja njihovog modela S8 ide odlično, a kao razlog navest će svoje odabire u dizajnu, koji su u skladu s najnovijim interesima tržišta. I premda su mnogi kupci izrazili zadovoljstvo izgledom smartfona, neki od njih su izrazili i želju da se performanse malo poboljšaju. No, Bluboo se ograđuje, navodeći da su već najavili bolju inačicu S8, naime Bluboo S8+, koji bi osim većeg ekrana trebao imati i bolje performanse.

Bluboo S8+ nastavlja s primamljivim trendom formata ekrana 18:9, no ekran je “Sharp” HD i nešto je veći s dijagonalom 6 inča, u odnosu na HD 5,7-inčni ekran kod inačice S8. Osim toga, memorijski kapaciteti bit će nešto veći, 4GB RAM-a i 64GB RAM-a u odnosu na 3GB+32GB kod S8. Što se tiče srca hardvera – procesora, i konfiguracija kamere, u tom pogledu Bluboo također najavljuje viši standard od onog koji ima srednjerangirani S8 (jer postoji još i Bluboo S8 Lite), a ne bi bilo dobro da je ikako drukčije.

No, Bluboo S8+ u prodaju neće prije listopada, što znači i da se u njega ima uložiti još rada. Prije njega na police će stići najskromnija inačica ove serije smartfona – Bluboo S8 Lite, kojeg možemo očekivati na tržištu sljedećeg mjeseca.

>> Bluboo službena stranica

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh