Bluboo

Bluboo stiže s telefonom zakrivljena ekrana

Credit: Bluboo

Na predstojećem sajmu mobilne elektronike, HK Global Sources Mobile Electronics, sudjelovat će velik broj proizvođača pametnih telefona. Obzirom na tematiku ove stranice, potražili smo nama bliska i poznata imena i pokušali saznati hoće li ponuditi štogod novoga.

Između nekoliko brandova izabrali smo Bluboo, jer na sajam dolazi s pregršt novih uređaja. Svoju će premijeru doživjeti čak tri njihova proizvoda, a još će jedan doživjeti najavu. O nekima smo već pisali, pa nas zanima hoće li biti u skladu s prethodno napisanim.

edge-bluboo

Bluboo će tako predstaviti Picasso 4G (nasljednik aparata Picasso), Mini (uređaj iz 4,5-inčnog segmenta) te Dual (prvi njihov telefon s dualnom stražnjom kamerom). Osim navedenog trojca, pokazat će nam i (nedovršeni) Edge, čime će pokriti valjda sve modele pametnih telefona.

Bluboo Edge će – ime mu sugerira – imati zakrivljeni ekran i to dvostruki. Ovo je nova moda kod proizvođača pametnih telefona, pa se i Bluboo pridružio hypeu. Edge će također imati ekran bez korone (eng. Bezel, odnosno rub ekrana), led-bljeskalicu i četverojezgreni Mediatek 6737. Kad će u prodaju još nije poznato, no način na koji Bluboo i ostali kineski proizvođači štancaju telefone sugerira da će to biti vrlo brzo.

Ako će im štand izgledati kao s ovog reklamnog letka, možemo reći samo da su stoljećima ispred naših marketingaša (Credit: Bluboo)

Spomenuti sajam počinje sutra i traje do 21. ovog mjeseca, a mi se nadamo kako zanimljive vijesti neće ostati samo na ovom proizvođaču. Sve Bluboove proizvode u prodaji možete pronači na linku ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh