Bluboo

Kamere na Bluboo Edge odradit će dobar posao

Dosadašnje vijesti o Edgeu, novom telefonu tvrtke Bluboo, odnosile su se uglavnom na njegov dizajn – zaobljen je i s prednje i stražnje strane, zbog čega nalikuje na Samsung Galaxy S7 Edge, zbog čega i dijeli ime s njim. U cijeloj priči nije bilo pretjerano govora o performansama kamere, koje ionako znaju biti poprilično kilave kod telefona koji se prije svega žele istaknuti dizajnom ili procesorskom snagom.

bluboo-edge-20

Bluboo je sad objavio promotivni materijal kojim tvrdi kako to nije istina; vrlo su se ozbiljno pozabavili kamerama i uložili puno truda kako bi stražnja od 13 megapiksela (što je zapravo interpolirana kamera od 8 MP) odnosno prednja s 8 megapiksela (odnosno interpolacija s 5 MP) zaista isporučile kvalitetne uratke, u skladu s očekivanjima od naznačene rezolucije.

>> Pogledaj ponudu za ovaj telefon na Gearbestu

Objavili su video u kojem pokazuju nekoliko fotografija snimljenim s Bluboo Edge kako sa stražnjom, tako i s prednjom kamerom. Pritom su se koristili softverskim opcijama kako bi poboljšali kvalitetu istih te isticali “V” gestu i smiješak kao okidače fotoaparata, bez potrebe za fizičkim pritiskom na okidač.

edge-bluboo3-feat

Budući da video uradak sam po sebi nije pretjerano autentičan za ocjenu kvalitete fotografije, Bluboo je usporedio učinak svog Edgea sa Samsungom S7 Edge; kakve su fotografije svakog od njih ocijenite sami.

Ukoliko vas zanima ovaj aparat, preporučamo posjetu službenoj stranici gdje ćete naći više informacija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh