Bluboo

Procurile fotografije full-screen smartfona Bluboo S3

Bluboo je u posljednjih nekoliko tjedana najavio gomilu smartfona sa zaslonima od ruba do ruba. Ponuda smartfona uskoro će se obogatiti za barem četiri nova Bluboo modela: Bluboo X koji će u svom dizajnu i specifikacijama slijediti iPhone X; Bluboo D5 koji će ponuditi vjerojatno vrlo nisku cijenu i dizajn Xiaomi Mi Mix 2; i u konačnici tu su Bluboo S2 i Bluboo S3 najavljeni prošli tjedan.

Procurile su fotografije budućeg full-screen smartfona Bluboo S3 za kojeg se očekuje da će izaći na tržište otprilike kada i Samsung Galaxy S9. Zašto baš kad i Samsung S9, eh, pa valjda zato što je upravo njegov dizajn skinut kod ovog ljepotana. Bluboo S3 bit će dostupan u dvije boje, ponoćno crnoj i šampanjac zlatnoj.

Bluboo S2 će imati rotirajuću kameru (fotografije smo objavili prošli tjedan), dok će Bluboo S3 biti klon Samsunga S9. Rubovi zaslona su stanjeni na sve četiri strane pa površina zaslona prekriva preko 90 posto površine uređaja. Na poleđini vidimo vertikalni smještaj dualne stražnje kamere i senzor otiska prsta ravno pod njima. Samsung S9 trebao je imati senzor otiska prsta ispod zaslona, no tehnologija nije bila razvijena na vrijeme (navodi su spominjali “probleme s implementacijom”). Sreća za Bluboo jer im je kopiranje puno jednostavnije.

Bluboo je istaknuo kako će S3 imati veliku bateriju s kapacitetom od 8.300mAh, što je za 3 puta veći kapacitet od onog koji ima baterija Samsunga S9. Kao prijeko potrebna pratnja odabrana je 9V/3A tehnologija brzog punjenja.

To su zasad sve informacije, a bit će zanimljivo pratiti razvoj svih ovih Bluboovih uređaja i vidjeti koji će proći najbolje na nemilosrdnom brzorastućem tržištu pametnih telefona.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh