Bluboo

Tko ima bolju kameru: Bluboo Dual vs. Oukitel U20 Plus

Puno pišemo o dvostrukim stražnjim kamerama, jer se sad svi guraju da proizvode telefone s njima. Također puno pišemo i o dva konkretna telefona s dvostrukim stražnjim kamerama, Bluboo Dual i Oukitel U20 Plus.

Razlike između ova dva telefona svode se praktički na dizajn, jer su specifikacijama vrlo slični. Oba imaju čipset MT6737T s četverojezgrenim procesorom takta 1,5 GHz, 2 gigabajta radne memorije i 16 gigabajta interne, dijagonala ekrana također je identična i iznosi 5,5 inča.

Oukitel U20 Plus

Oukitel U20 Plus

Tko je tu od koga prepisivao možemo tek nagađati, jer lista podudarnosti se nastavlja sa stražnjim senzorom otiska prsta, 13-megapikselnom glavnom stražnjom kamerom i 8-megapikselnom prednjom.

Tražeći razlike, naletjeli smo na nju tek kod sekundarne stražnje kamere: Dualova je razlučivosti 2 megapiksela, dok je u U20 0,3 megapiksela. Jača kamera jamči bolju kvalitetu fotografije, ali ni megapikseli ne znače uvijek kvalitetu. Tome ćemo moći prosvjedočiti tek kad oba proizvođača krenu s isporukama ovih uređaja, koji se trenutno nalaze u pretprodaji.

1dual

Postoji još razlika između njih: materijal izrade, recimo, koji je u slučaju Duala aluminij, dok je kućište U20 Plus izrađeno od plastike. Još jedna je cijena, koja u slučaju Oukitela U20 Plus iznosi 99,99 dolara. Bluboo Dual nešto je skuplji i košta 114,99 dolara – bje cijene vrijede dok su uređaji u pretprodaji.

Posljednja, ali itekako bitna razlika je to što Bluboo dijeli 6 primjeraka svog telefona (tzv. Giveaway event), a sreću možete okušati na njihovoj službenoj stranici. Oukitel tako što, nažalost, ne nudi.

Tražili ste:

  • oukitel u20 plus recenzija (16)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh