Bluboo

Tražiš smartfon za 50 dolara? Tu je Bluboo D2 s dizajnom od milijun dolara

Prije nekoliko dana pisali smo o novim smartfonima koje Bluboo ubacuje u zakuhalo tržište pred kraj godine – D2 i D2 Pro dolaze s vrhunskim dizajnom, nelošim specifikacijama i vrlo pristupačnim cijenama. Danas nam je u fokusu D2, osnovni model čija cijena je tek 50 dolara, oko 320 kuna.  Što se nudi za te pare?

Već na prvi pogled je jasno da je Bluboo pogodio s dizajnom – elegantni, supertanki model u maniri visokoga stila i crnoj, srebrnoj ili zlatnoj varijanti ostavlja bez daha.

Pod nelošim specifikacijama mislim baš to – 5,2-inčni Sharp HD zaslon donijet će osrednju sliku, kamere bi mogle imati zanimljive performanse, i otvoriti mogućnosti eksperimentiranja – stražnja je dualna 8+8MP, prednja 8MP. Najveći downside je u memoriji, koja u kombinaciji 1+16GB ne rasterećuje procesor dovoljno. Stvari bi mogle biti malo spore za ovog prijatelja, ali hej, lijep i pametan, usto i jeftin, ajmo ne tražit’ previše.. 🙂

>> Klikni i vidi! Bluboo D2 se predstavio

E a, sjećate se Blubooovog S8 Plus? Taj ljepotanac, skuplji i pametniji, 6+64, također je u akciji i na akciji, evo link za klik.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh