Doogee

Doogee Shoot 1: odlične kamere za sitan novac

Doogee se ozbiljno primio lansiranja uređaja iz cjenovno niže odnosno srednje kategorije, posljednji predstavnik kojih je pametni telefon imena Shoot 1.

Riječ je o uređaju koji trenutno nudi možda i najbolji odmjer uloženo/dobiveno; na Aliexpressu ga možete kupiti za samo 99,99 dolara (redovna cijena će mu biti $131,57).

shoot1-2

A što nudi? Prije svega dobre kamere, otkud mu potječe i ime. Stražnja kamera je dvostruka: primarna je razlučivosti 13 megapiksela, dok je prateća razlučivosti 8 megapiksela. Sekundarna kamera služi za prikupljanje informacija o dubini fotografije, čime se kvaliteta snimljenog približava onoj profesionalnih DSLR fotoaparata.

Prednja kamera također nije zapostavljena, dapače. Za razliku od konkurencije, koja na ovom polju nudi kamere u rasponu od 2-5 megapiksela, Doogee se isprsio i u Shoot 1 ugradio kameru razlučivosti 8 megapiksela.

shoot1-3

Popraćena je svom silom softvera za poboljšanje snimljenog, a možda najzanimljiviji (i najkorišteniji) komad koda odnosi se na mogućnost povećanja grudi na fotografijama.

Ostatak specifikacija također dobro stoji: 5,5-inčni ekran, povezivost sa svim našim mrežama, četverojezgreni procesor, 2 GB radne i 16 GB interne memorije te baterija od 3.300 mAh pružit će mnogo zadovoljstva svojim korisnicima.

shoot1-4-gif

Osim prethodno navedenog linka, kupiti ga možete i na Gearbestu s kojim već duže vremena surađujemo i provjereno dobijemo ono što kupimo. Cijena je doduše viša i iznosi 129,99 dolara.

Više o samom telefonu saznat ćete iz priloženog videa.

Tražili ste:

  • doogee shoot 2 karakteristike (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh