Elephone

Novi mid-range izazivač: Elephone A5 obećava sjajne performanse

Kineski proizvođač Elephone nešto je slično na tržištu kao i Meizu: ima pouzdane mobitele, ali nikako da se probije u prvi ešalon gdje dominiraju Oppo, Xiaomi i ekipa. Ovih dana će predstaviti nekoliko novih modela, a fokus im je na uređajima višeg ranga i s pop-up kamerom, dakle po istom principu kakav ima Vivo Nex.

>> Ovo je pet mobitela zbog kojih će ti svi zavidjeti!

Jedan jako, jako zanimljiv njihov uređaj je Elephone A5. Potpuno novi mobitel tek se našao u pretprodaji s puno zanimljivih karakteristika. Ima Full HD zaslon u dijagonali od 6,18 inča s nezaobilaznim zubom na vrhu gdje su se stisnuli senzori i dvostruka kamera. Pogoni ga moćni Helio P60, podržan s memorijskom kombinacijom od 4+64 GB. Na leđima se nalaze čak tri kamere, čiji senzori imaju 12+5+0,3 megapiksela, pa ako se Elephone potrudio sa softverske strane odraditi dobar posao, ovaj će mobitel biti odlična kupnja u srednjem razredu.

Baterija se čini itekako sposobna pružiti barem cijeli dan autonomije, jer joj je kapacitet 4.000 mAh. Helio P60 je jak čipset, ali je ujedno i jako štedljiv, pa neće biti ubojica baterije ukoliko baš ne igrate igre 24 sata dnevno.

>> Pogledaj ponudu za ovaj izvrstan mobitel

Elephone A5 trenutno je u pretprodaji i to po cijeni od 229,99 dolara. Kakva će biti redovna cijena tek je za vidjeti, ali za očekivati je da će biti više od trenutne. Prilikom kupnje dobro povedite računa o dvije verzije koje su na raspolaganju, jer postoji jedna za tržište Europske unije, a druga je za ostatak svijeta. Čemu ovakva raspodjela ne znam, ali čini se da smo privilegirani. 🙂

Tražili ste:

  • elephone a5 (2)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh