Google

Službeno je: ovako će izgledati Google Pixel 3 i 3XL

Google će sutra predstaviti svoja jedina dva predstavnika među pametnim telefonima, Pixel 3 i Pixel 3S, na posebnoj gala priredbi posvećenoj baš njima.

Puno se pričalo o ova dva modela, što se poprilično intenziviralo u posljednjih mjesec dana; Pixeli su sjajni mobiteli s impresivnim mogućnostima, skrojeni da pruže apsolutno najbolje Android iskustvo. Upravo se zbog toga na internetu može pronaći golem broj više ili manje točnih informacija o njima, ali službenih objava nije bilo sve do sada.

Preko Android Headlines objavljujemo službene rendere, na kojima se jasno vidi kako će Googleove perjanice izgledati. Osim samih gabarita, zna se kako će se (barem isprva) nuditi u tri boje: crnoj, bijeloj te boji pijeska (Sand color, kako oni to kažu). Ova boja pijeska nije ništa drugo, nego malo ljepši naziv za roza boju.

Hardver je isti ili vrlo sličan onome što se nalazi u svim flagship telefonima, dakle Snapdragon 845, popraćen s 4/64 GB memorije. U tom će smislu u ponudi biti i memorijski izdašnije opcije, još je za vidjeti koje. Ekran će u slučaju Pixela 3 biti 5,4 inča, dok će Pixel 3XL imati velikih 6,71 inča. Operativni sustav je, podrazumijeva se, Android 9 Pie. Čekamo predstavljanje uživo!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh