Homtom

Homtom HT37 Pro s 3GB+32GB za samo 89,99 dolara

Pametni telefon Homtom 37 dobija nasljednika odnosno bit će značajno nadograđen, kako god to željeli zvati. Unaprijeđenje se očituje na svim frontovima, osim dizajnom: Homtom HT37 Pro navlaš je isti kao HT37. Prije no krenemo pod haubu, spomenimo kako će na raspolaganju biti siva, srebrna i zlatna boja, a trenutno u pretprodaji se cijeni na 89,99 dolara.

Zaslon će biti 5-inčni s rezolucijom od 1.280x720p. 2,5D tehnologija se podrazumijeva, budući da je valjda svaki telefon ima. Iz tvrke se hvale kako idu u korak sa zbivanjima na tržištu, pa je telefon udomio Android 7.0 Nougat, posljednju iteraciju Googleova operativnog sustava za pametne telefone.

Čipset koji odrađuje fizikalije je Mediatekov MT6737, čije jezgre postižu maksimalni takt od 1,3 GHz. Riječ je o štedljivom SoC-u koji ne ruši rekorde u performansama, no nezahtjevnom korisniku ni ne treba više. Pored njega nalazi se 3 GB radne memorije, što će kudikamo olakšati baratanje otvorenim aplikacijama. Interne je pak 32 GB, što se može dodatno proširiti odgovarajućom karticom maksimalna kapaciteta 64 GB.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

I jedan zaista zanimljiv detalj: HT37 Pro imat će dvostruke zvučnike koji će (ili pokušati barem) pružiti pravi stereo ugođaj. Pritom će ugrađena svjetla za obavijesti treperiti u ritmu glazbe, što je idealno ako imate maleno dijete ili mlađeg brata ili sestru – eto im zabave na pola sata. U spomenutu cijenu računa se i poklon-paket koji podrazumijeva silikonsku masku, postolje i kaljeno staklo. Dobra ponuda.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh