Homtom

Homtom HT50 – isplativi smartfon s velikom baterijom

 

Nakon prvog izdanja na LightInTheBoxu, Homtomov model HT50 na prodaji je na AliExpressu od ovog ponedjeljka, 10. srpnja.

AliExpress na kupovinu ovoga uređaja nudi popust od 10%, a akcija traje do kraja tjedna. Ako kupite ovaj smartfon iznimno snažne baterije u ovom periodu, potrošit ćete manje od 100 dolara – točnije, 99.99 dolara.

Što se tiče samog telefona, baterija kapaciteta 5500 mAh jedna je od njegovih izvanrednih značajki. Usporedbe radi, Samsung Galaxy S7 Edge ima bateriju kapaciteta 3600 mAh. Zahvaljujući niskoj potrošnji energije koju omogućava MediaTekov čipset MT6737, trajat će puno duže nego biste očekivali od jednog smartfona, za koje znamo da im je jedan od najvećih problema kratkotrajnost baterije, a i punjenje se odvija mnogo brže. S Homtomovim HT50 uređajem nećete se moći izvući sa “sori, ispraznila mi se baterija”. 🙂

Još jedna značajka razlikuje ovaj uređaj od drugih smartfona, a to je jednaka rezolucija prednje i stražnje kamere, i ona nije mala – naime, riječ je o kamerama s 13 megapiksela. Selfi istančan do zadnje pore!

Uređaj pokreće Android 7.0 Nougat, što znači da Homtomov model HT50 podržava opciju podjele ekrana, odnosno moguće je koristiti se dvjema aplikacijama simultano.

Homtom HT50 smartfon dolazi s 3GB radne i 32GB interne memorije, koju možete proširiti s dodatnih 64GB vanjske memorije pa možete skinuti brojne igre, glazbu i filmove – no, valja napomenuti kako se ne može očekivati visoki performans pri prikazivanju multimedijalnih sadržaja od čipseta nižeg ranga kojemu je prioritet očuvanje baterije.

Rezolucija ekrana je 1280×720 piksela, dakle riječ je o HD rezoluciji, što je dovoljno za prikaz jasnih slika. Zaslon dijagonale 5.5 inča prekriven je 2.5D staklom, uobičajenim za mobilne uređaje današnjega doba, a zaslon na dodir ima dva sloja senzorske podloge (GFF), što je eventualni efekt kojeg biste mogli smatrati dijelom zastarjele tehnologije, no s obzirom na cijenu, jasno je zašto je odabrana ova, za proizvođače mnogo jeftinija solucija.

Mobitel je debljine svega 8.9mm i stiliziran je mrežastim kućištem sa stražnje strane uređaja, što omogućuje bolji “grip” i garanciju da će uređaj teže ispadati iz ruke znojne od predugog trajanja razgovora, omogućenog dugotrajnošću baterije.

Homtom HT50 završio je s prodajom na LightInTheBox portalu, te je od sada dostupan samo na AliExpress-u. Iz Homtoma javljaju kako kupce očekuje još dodatnih pogodnosti – stoga ostanite u tijeku!
Za više informacija, možete posjetiti službenu stranicu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh