Homtom

Homtom S9 Plus pridružuje se aktualnoj utrci s velikim 6-inčnim ekranom

Sve ono o čemu brujimo posljednjih mjesec-dva – beskrajni ekrani bez rubova, proporcionalnost u odnosu stranica, protežnost ekrana preko 90 posto površine uređaja – personificirat će se i u najnovijem Homtomovom smartfonu, S9 Plus, koji će u prodaju krenuti 23. listopada. Izbor je sve veći, dragi narode, kako odabrati? Nadam se da se dijelom uzdate i u našu pomoć, a što imam reći o S9 Plus, možete pročitati nakon što pogledate službeni video kojim Homtom želi objaviti svijetu rođenje još jednog smartfona (koje se odvija u bojama, teksturama i linijama van Gogha, što je simpatičan dodatak kampanji):

Homtom se voli pohvaliti ergonomijom svojih uređaja, a korisnici koji su imali priliku susresti se s njihovim modelima mogu potvrditi tu priču. Inače, mučno je kada smartfon ne legne u dlan kako treba – to znatno može otežati korištenje i učiniti ga, zapravo, prilično frustrirajućim (imala sam jedan takav te mi je najbolja opcija bila poleći ga na ravnu površinu i onda prstima s visina ordinirati po dodirnoj površini). Osim toga, Homtom će se pohvaliti i jedinstvenim dizajnom, premda i nije toliko jedinstven, ali svakako je “catchy”, odnosno, privući će oko svojim sjajem, presijavanjem boja i, pa, priznat ćemo to kineskim proizvođačima i na jednoj općoj razini, kad je u pitanju dizajn, zaista se znaju istaknuti vještinom izrade – možda i zato što je to najjeftiniji segment na kojem se mogu postići znatni napreci.

Pod blistavim sjajem pokrova svoj će posao tiho odrađivati MT6750T. Od njega ne možete očekivati previše – s maksimalnim radnim taktom do 1,5GHz on će bez problema pokriti jednostavnije zadaće, ali mogao bi se malo zapuhati pri radu zahtjevnijih aplikacija. Pridružena mu je grafika ARM Mali T860. Memorija brije na malo višoj razini – 4GB radne memorije ulijevaju nadu, a prostora za pohranu ima 64GB, što je u potpunosti zadovoljavajuće (iako je uvijek ljepše kad nas iznenade boljim procesorom nego većom memorijom, no već se zna kako ta priča ide – koliko daš, toliko i dobiješ, a moguće je da je Homtom ovdje i izvukao neki maksimum).  Ekran je izrađen korištenjem in-cell tehnologije, čime je s njega skinut jedan sloj kako bi cjelokupan smartfon bio tanji i elegantnijij – to je odabir koji slijedi sve više proizvođača.

Specifikacije za Homtom S9 Plus:

Ekran: 6 inča 720*1440p HD+ 18:9
Procesor: MediaTek MT6750T Octa-core
-GPU: ARM Mali T860 MP2@650MHz
Memorija:
-radna: 4GB RAM
-interna: 64GB (proširivo do 128GB)
Kamera:
-stražnja: 16MP +5MP
-prednja: 13MP
Baterija: 4.050mAh
OS: Android 7.0 Nougat

Redovna cijena za Homtom S9 Plus iznosit će 179,99 dolara. Od 23. listopada dostupan je na Gearbestu po pretprodajnoj cijeni od 159,99 dolara.

UPDATE: Imamo kupon koji cijenu spušta na samo $149.99! Broj kupona je limitiran, pa se požurite, a kupon glasi: HOMPlus (unesite ga u posebno polje prilikom checkouta)

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh