Huawei

Procurile fotke za Huawei Nova 3

Na internetu su se pojavile fotke mobitela za kojeg se tvrdi da je Huawei Nova 3. Serija Nova telefona cilja na mlađe kupce, kojima daje uređaj iz srednje kategorije po povoljnoj cijeni.

Po priloženim fotografijama koje je objavio Android Headlines, može se naslutiti što sve telefon nudi, mada nema nikakvih informacija o softveru. Po viđenom se, dakle, može reći da nas očekuje dualni sustav kamere na njegovim leđima, što je naslijedio od prethodnika. Na dnu se vidi zvučnik; očigledno je da će biti mono a ne stereo. Za prijenos podataka i punjenje baterije tu je USB Type-C, koji pritom neće služiti kao audio izlaz. Huawei je na ovom modelu, kao što vidite, zadržao 3,5-milimetarski izlaz za slušalice tako da se nećete morati gnjaviti s nekim od konvertera ili kupovati bluetooth slušalice; ako imate stare i dalje će vršiti svoju funkciju.

Budući da su priložene samo slike bez natruhe specifikacija, ništa se ne može reći detaljnije od njegovim kamerama ili hardverskim sposobnostima. Čak se treba potruditi pa pogoditi koja je dijagonala ekrana: čini se da je riječ o 5,5-inčnom primjerku kakav je, recimo, Huawei Nova 2 Plus. Huawei Nova 2 pak ima zaslon od 5 inča, pa je sasvim moguće da će i Nova 3 stići u takvoj konfiguraciji.

Predstavljanje ovog modela očekuje se sljedećeg mjeseca, a po ovdje viđenom očito je da je posao na njemu pri kraju. Tada ćemo znati puno više o Nova 3; pratite nas.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh